Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z tytulu Wypraw Do ASO!!

Featured Replies

Napisano

Przwedstawmy swe nie zadowolenie i wlasnie jak kolega Darczi w watku swym dlaczego nasze wycieczki przewaznie lub w wiekszosci przypadkoff sa pierwsze i ostatnie ja mialem tak samo ale dawno temu wymyslili ceny z kosmosu troszke wieksze ale idea ta sama maja chore ceny a umiejetnosci te same co inni mechanicy aczkolwiek znam nie zrzeszonych a lepszych:) zeby nie bylo ze pisze i pisze i nikt GIGIEGO nie kuma to prosze o spisywanie pod tym watkiem czemu wasze wyprawy Do ASO byly tak jak tu pierwsze i ostatnie Bardzo chce to komus pozniej przekazac.Dziekuje

Napisano

A ja byłem w ASO w Tarnowskich Górach i to nie moja ostatnia wizyta smile.gif ... a co do wizyty Darcziego to o ile wiem to miejsce gdzie był nie jest już ASO Fiata kiedyś było ...więc myślę żeby nie oceniać ASO tak źle ... no fakt tanie nie są ...ale pan Henio też bywa drogi a diagnostyka elektroniki do d.... wkrótce pełniejsze informacjie na temat mojej wizyty

Podsumowując: nie wszystkie ASO są do d........

Napisano

ASO w Lodzi probowalo mnie naciagnac na naprawe mojego 1.4 za okolo 3000zl(zabijcie mnie nie pamietam o co wtedy chodzilo-cos z komputerem),a wystarczylo wymienic jakis przekaznik za 40 zl. Natomiast w Koszalinie w ASO 10 razy pytalam pania w BOKu ile bedzie kosztowac pasek klinowy z wymiana a pani na sile wypisala zlecenie i powiedziala ze dowiem sie jak wymienia bo ona nie wie-moj gluchy smiech chyba brzmi jej w uszach do dzis. Dlatego tez do ASO jezdze tylko w celu podlaczenia do kompa lub ewentualnie na przeglad.

Napisano

moje zdanie juz znacie biglaugh.gif ale jeszcze napsize o dwóch, ASO Ganinex w Gliwicach, za sprawdzenie rozrządu chceli kolo 400 zł icon_eek.gificon_eek.gif, pytalem w ASO Knapik & Knapik, tam to juz wogóle cena mnie powaliła 450 icon_eek.gif, zeby nie było ja nie jestem pewien ja nikogo :D, bo jeśli nie widzisz czy coś z autem roiba to nie ejsyes pewnien czy było robione biglaugh.gif w każdym razie ja do aso bede jexdzilw ostateczności (podpięcie kompa czy juz baardzo poważna usterka) a tak to amemu i wiooo

Napisano

>czemu wasze wyprawy Do ASO byly tak jak tu pierwsze

> i ostatnie Bardzo chce to komus pozniej przekazac.Dziekuje

Jeżeli mogę napisać na serwis RENAULT z którym miałem mieć nieprzyjemność do czynienia to niepolecałbym ASO.

Jeździłem tam z Megane teściów i nawet tłumika nie umieli wymienić, cięli i spawali 10 cm za złączką, wisiał pod kanałem, jeszcze w spawie dziura była, a jak pojechałem z reklamacją to powiedzieli, że wydech nie musi być hermetyczny yikes.gif!!!

Przyglądać się nie ma szans. Zostawiasz kluczyki i odbierasz kluczyki. Mechanik mało mnie nie pobił, jak powiedziałem że coś źle zrobione.

Natomiast w ASO Fiat Volant w Kwidzynie (miasteczko ok. 35 tys mieszkańców i kilka firm samochodowych) porady, drobne diagnostyki (jak np podłączenie do kompa) stałemu klientowi robione są za darmo lub za symboliczne grosze. Ceny zawsze można negocjować.

Nawet wymianę opon z wyważeniem mają chyba najtaniej w mieście (wiosną płaciłem chyba 43zł / 4szt)

Polecam "Volant" wszystkim okolicznym klubowiczom, bo od 4 lat współpraca się układa naprawdę pomyślnie, a wizyty mam częste (rocznie robiłem do 50 kkm - teraz trochę mniej).

Osobiście nigdy nie płaciłem za sprawdzenie i poradę i nie byłem naciągany na naprawy - jedna na kilka wizyt kończy się na kanale.

I głównie na serwis wybrałem drugiego Fiata.

Napisano
  • Autor

Wiecej Wiecej Wiecej!!! smile.gifDziekuje za wypowiedzi ale nie szczdzcie sobei sil w paluszkach piszcie piszcie:)

Napisano

Ja powiem tak. Kazdy z Fiatow jakie posiadalem/posiadam byl w ASO max. 2 razy, glownie przy okazji zakupu i tylko raz. ASO Fiat to zlo jakich malo.

ASO Toyota to zupelnie inna bajka. Trzeba przyznac, ze tanio tam nie jest, ale bardzo kompetentnie i przykladaja sie do roboty.

Ojciec na ASO Opla tez nie narzeka.

Wnioski? Czyzby to Fiat byl taki zly? A raczej moze to, ze ASO Fiata to firmy z zaszlosciami starych polmozbytow i innych takich?

Napisano

> Wiecej Wiecej Wiecej!!! Dziekuje za wypowiedzi ale nie szczdzcie

> sobei sil w paluszkach piszcie piszcie:)

miło to usłyszeć ,bo w okolicznym Malborku masakra,uszczelkę kolektora sprowadzali 2 tyg.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.