Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apel do wszystkich co mają GP

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich serdecznie.

Chciałbym pochwalić się ostatnim swoim odkryciem i ostrzec wszystkich co mają Grande Punto przed oglądaniem dokładnie swojego auta przed końcem 3 letniej gwarancji na blacharke RDZA!! U siebie ją znalazłem na przedniej i tylniej klapie po otwarciu ich na samych końcach gdzie spawy dlatego oglądajcie to dokładnie nie wiem jeszcze co jest na drzwiach musze go dokładnie umyć i posprawdzać.

Pozdrawiam

Napisano

moze tylko jednostkowy problem ? Ostatnio w aś był artykuł gp po 100kkm ,po rozlożeniu stan blacharki był ok , zarzuć fotki tej rdzy

Napisano

> Witam wszystkich ....

<......................................................>

3 lata to jest gwarancja mechaniczna, na blachy jest dłuższa, 8 albo 9. oczywiście pod warunkiem robienia przeglądów w ASO

Napisano

> 3 lata to jest gwarancja mechaniczna, na blachy jest dłuższa, 8 albo

> 9. oczywiście pod warunkiem robienia przeglądów w ASO

ta i pod warunkiem że ci rdze przeżre od środka na zewnątrz

a nie z zewnątrz do środka

Napisano
  • Autor

2 lata na części 3 lata na blache części ruchome a 8 lat na blache stałą i tak jak kolega powiedział wyżej jeśli od środka na zewnątrz przezre mi sie udało załapac i mi to jeszcze zrobią wink.gif

Napisano

> 2 lata na części 3 lata na blache części ruchome a 8 lat na blache

> stałą i tak jak kolega powiedział wyżej jeśli od środka na

> zewnątrz przezre mi sie udało załapac i mi to jeszcze zrobią

aaa to przepraszam, strasznie namącili

Napisano

Masz na myśli bąble? To nie jest rdza, więc tylko na nowo polakierują (na konkurencyjnym forum ktoś już to lakierował zlosnik.gif). Nie wiem dlaczego, ale chyba we wszystkich w tych miejscach odłazi lakier. Co do gwarancji:

36 miesięcy lakier

8-letnia na perforację, w tym elementy ruchome nadwozia, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd (gwarancja str. 11)

Napisano
  • Autor

nie to nie bąble to rdza wink.gif i lakier nie odchodzi wezną na warsztat i zrobią wyjścia innego nie mają ale pozatym fiat góra tongue.gif

Napisano

> Witam wszystkich serdecznie.

> Chciałbym pochwalić się ostatnim swoim odkryciem i ostrzec wszystkich

> co mają Grande Punto przed oglądaniem dokładnie swojego auta

> przed końcem 3 letniej gwarancji na blacharke RDZA!! U siebie ją

> znalazłem na przedniej i tylniej klapie po otwarciu ich na

> samych końcach gdzie spawy dlatego oglądajcie to dokładnie nie

> wiem jeszcze co jest na drzwiach musze go dokładnie umyć i

> posprawdzać.

> Pozdrawiam

A ja radzę posprawdzać progi od spodu (mniej więcej od wysokości tej strzałeczki w dół). Jeżdżę po w miarę czystych jak na Polskę drogach i od 8000 km mam coraz bardziej wypiaskowane te progi. Na przedniej strzałeczce już prawie nie ma lakieru!

Napisano

> A ja radzę posprawdzać progi od spodu (mniej więcej od wysokości tej

> strzałeczki w dół). Jeżdżę po w miarę czystych jak na Polskę

> drogach i od 8000 km mam coraz bardziej wypiaskowane te progi.

> Na przedniej strzałeczce już prawie nie ma lakieru!

Dlatego mój od nowości posiada chlapacze zlosnik.gif Pięknie to nie wygląda, ale zawsze lepiej, niż wypiaskowane progi zlosnik.gif

Napisano

> Dlatego mój od nowości posiada chlapacze Pięknie to nie wygląda ...

Ale chlapacze są czarne i powinny zlewać się z tłem - znaczy oponą koła ...

Napisano

> Ale chlapacze są czarne i powinny zlewać się z tłem - znaczy oponą

> koła ...

Ale tak na prawdę powinny być zamontowane od nowości bo nikt mnie nie informował że będą się piaskować progi- w ASO oczywiści moja wina bo nie ma chlapaczy- PARANOJA

Napisano

Wiedziałem, że będzie piaskowanie, mam doświadczenie z UNO, więc od razu chciałem chlapacze. Może zbyt ogólnie wyraziłem się o chlapaczach, większość twierdzi, że wygląda brzydko. Jak dla mnie jest ok cool.gif

Swoją drogą dzięki chlapaczom chroni się nie tylko progi, ale też przednie drzwi, tylne drzwi i tylny błotnik w przedniej części wink.gif Ogólnie wszystko co wystaje wink.gif

Napisano

> Hm, ciekawy temat dla prawnika. Sprzedaja produkt, który nie jest przygotowanty do eksploatacji uwzględniajacej nasze warunki, nie montuje sie chlkapaczy czy też nadkoli. Wiec kto jest winien, niech wskaża administrator dróg i mostów GDDiA??

Od zawsze mnie irytują te ich fabryczne oszczędności, mowące ze z doswiadczenia nie ma potrzeby aut oszpecać "..wizial pan mercedesa z chlapaczami?" Ja mimo ze oryg i drogie załozylem jedynie obawiam sie piaskowania błonika tylnego od zewn pod drzwmia gdzie woda, poiasek omywa przy dużych prekościach, mysle o foli zabezpieczajacej od Passata B5.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.