Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana głosników w picasso

Featured Replies

Napisano

prosze o poradę co zrobić...chce wymienic głosniki w moim picasso, ale zostawiam radio firmowe i nie chce za dużo kombinowac, jedynie głosniki zmienić.. no i potrzebuje tweeter + drzwi przód 165mm + drzwi tył 130 mm... ni się zastanawiam jaka będzie różnica miedzy jakims podstawowym zestawem z allegro (taki no name) co mnie wyniesie ze 100 zł góra, albo jakies boschmany co mnie wyniosą 150 zł czy też coś firmowego typu herz czy helix co mnie wyniesie pewnie ze 300 zł... prosze o pomoc w ustaleniu prawidłowej drogi rozwiazania sprawy...kasa jest wazna, ale przede wszystkim efekt jaki osiągnę ...

Napisano

> prosze o poradę co zrobić...chce wymienic głosniki w moim picasso,

> ale zostawiam radio firmowe i nie chce za dużo kombinowac,

> jedynie głosniki zmienić.. no i potrzebuje tweeter + drzwi przód

> 165mm + drzwi tył 130 mm... ni się zastanawiam jaka będzie

> różnica miedzy jakims podstawowym zestawem z allegro (taki no

> name) co mnie wyniesie ze 100 zł góra, albo jakies boschmany co

> mnie wyniosą 150 zł czy też coś firmowego typu herz czy helix co

> mnie wyniesie pewnie ze 300 zł... prosze o pomoc w ustaleniu

> prawidłowej drogi rozwiazania sprawy...kasa jest wazna, ale

> przede wszystkim efekt jaki osiągnę ...

Jak niechcesz kombinowac to kup dobry zestaw dwudrozny w przednie drzwi i po klopocie. Swego czasu mialem Helixa i fajnie sie spisywaly pod seryjnym radiem.

W szajs po 80 sie nie pchaj bo szkoda tylko wywlonej w bloto kasy.

Napisano
  • Autor

chodzi mi o to by kupić takie głośniki które będą grały poprawnie...nie chce sie wpakowac w sytacje ze wydam kasę a potem trzeba będzie radio zmieniac, i kable, i wzmak dokupić.... tego nie potrzebuję....na forum citroena nieststy niczego konkretnego nie idzie się dowiedzieć...

Napisano

> chodzi mi o to by kupić takie głośniki które będą grały

> poprawnie...nie chce sie wpakowac w sytacje ze wydam kasę a

> potem trzeba będzie radio zmieniac, i kable, i wzmak dokupić....

> tego nie potrzebuję....na forum citroena nieststy niczego

> konkretnego nie idzie się dowiedzieć...

Niewiem co masz na mysli poprawnie. Dla mnie kupowanie zestawu odseparowanego do seryjnego sprzetu to przerost formy nad trescia.

Chodzi mi o cos takiego:

http://www.allegro.pl/item708769084_helix_db_6_1_gwarancja_pl_sklep_bydgoszcz_fv.html

Popytaj tylko na forum Citronea czy trzeba jakies dstanse lub przejsciowki wink.gif

Napisano
  • Autor

no wiesz...zasadniczo mógłbym napisać że mam radio a nie ma głośników - więc co należy zakupić ? twój namiar jest ok, własnie myśle by najpierw zmienic głośniki w drzwiach a potem dokupic coś pod szyby...ciekwe czy te helixy mają swoje odpowiedniki w 130 mm...bo nawet by mi to pasowało...

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

no i po przeczytaniu setek postów, forów, porad i opinii wyszło mi tak... w moim aucie mam jakies tam sobie radio (pewnie clarion) do ktorego albo podepnę odseparowany zestaw za jakies 250 zł + wrzycą na tył jakies 13tki albo 16,5... ewentualnie żeby sie nie grzebać to kupić dwudrożne 16,5 na przód i 13 na tył...a tweetery zostawię...wymianę robię głównie dlatego ze firmowe po prostu nie gra, bo tak naprawde to bym załozył wzmacniacz i jakis zestaw odseparowany na przód... nie usmiecha mi sie zostawiac auta w miejscowym zakąldzie car audio bo tam mi proponują lanzary albo pyle... myśle że optymalnym rozwiązaniem jest kupienie helixów 6.1 na przednie drzwi i helixów 5.1 na tylne drzwi... podobalo mi się jak grały w mm jbl 5652 ale toto grało pod radiem za 3500 zl więc nie wiem jak będzie grało u mnie... jesli ktoś ma jaką poradę to chetnie przyjme ją na bary alien.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.