Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koło pasowe wału korbowego kupno

Featured Replies

Napisano

http://allegro.pl/item729255118_kolo_pasowe_dwumasowe_fiat_alfa_lancia_1_9_jtd.html

zastanawiam sie nad zakupem - cena dosc atrakcyjna, tylko czy firma odpowiednia . może ktoś mial do czynienia z tym wyrobem.

Ostatnio jak wymieniono mi koło pasowe alternatora to miechanik przekazał że koło na korbowodzie jest już mocno wybite i trzeba wymienic gdyz przez niego zuzywa sie reszta kół.

1. czy ktos mial do czynienie z tym kołem

2. jak cena odpowiednia ?

3. może ktoś zrzuci jakis schemacik gdzie to koło jest umiejscowione , bo juz jestem zamotany co to i gdzie zamontowane

( przepraszam że sam nie szukam , ale mam awarie internetu i lecę na bardzo wolnym łączu.

Napisano

Witam miałem nie dawno ten sam problem kupiłem używkę za 100zł w Pabianicach z jakiegoś rozbitka i jest ok.

Napisano

Ostatnio był wątek na ten temat.

1. Nie znam firmy, nigdy w sklepach nie widziałem ich produktów. Ale nie jest to jakaś manufaktura tylko spora włoska firma http://www.maloakron.it/

2. Ja dałem 200 za koło firmy impergom. Też włoska firma, produkuje sporo na pierwszy montaz.

3. Koło masz z prawej strony silnika. Jak podniesiesz maskę i staniesz przed autem to zobaczysz ledwie pasek pomiędzy obudową rozrządu a zbiornikiem z płynem do spryskiwaczy i płynem do chłodnicy. Jak chcesz ocenic stan koła to niestety musisz zdjąć prawe koło, nadkole i prawą osłonę silnika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.