Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AVEO w AŚ (test czytelników)

Featured Replies

Napisano

Jak ktoś jeszcze nie czytał testu czytelników tanich (?) aut do 35k pln w AŚ to zapraszam

Napisano

> Jak ktoś jeszcze nie czytał testu czytelników tanich (?) aut do 35k

> pln w AŚ to zapraszam

Porownuja rozne klasy aut ale do ceny 35 tys odmiana losu jakas hehe.gif I jak tu porownac 107 czy pande do aveo hehe.gif No nic dobrze, ze Chevy posmarowal i Aveo wygralo ok.gif

EDIT: Panda to dobry samochod bo maly i co wazne produkowany w PL powiedziala baba co wiedziala smirk.gif Okularnik powiedzial, ze stylistyka Aveo nie porywa idea.gif ciekawe czy Panda go porwala smirk.gif A Piotr kupilby Passata z Niemiec od dziadka niebitego hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif Kto to wogole pisze i czya. smirk.gif

Napisano

A mi się wydaje że to właśnie fabie, dacie i inne cuda zawsze wygrywaja w testach ponieważ te firmy smarują testerom zeby.GIF

Miałem okazje pojeździć felicją , loganem oraz aveo i jak czytam testy tego typu to nóz mi sie w kieszeni otwiera że wspomniana fabia taka cudowna, o gustach oczywiście się nie dyskutuje , ale jeśli chodzi o wygodę oraz przestrzeń we wnętrzu , to aveo(szczególnie sedan) w porównaniu z nimi to jakby klasa wyżej:) O cenie oczywiście nie będe wspominał. Co do takich testów to właśnie ten test wydaje mi się wiarygodny, bo spostrzezenia co do aveo tych ludzi pokrywają się z moimi. Testów aveo praktycznie nie ma, bo po co producent ma przekupowac testerów i wywalać kase na reklame, jak można obniżyć cenę zakupu, a samochód sprzeda sie i tak bez reklamy, bo w tej cenie jest bez konkurencyjny:D

Napisano

> Jak ktoś jeszcze nie czytał testu czytelników tanich (?) aut do 35k

> pln w AŚ to zapraszam

Ja juz dawno nie czytam AŚ bo to taki motoryzacyjny FAKT i nigdy nic tam sensownego nie przeczytalem poza tym ,ze gaz to zlo i psuje silnik a diesle to cacy,cacy hahaha.gif

Napisano

Czytales co Ci ludzie za bzdury opowiadaja w podsumowaniu hehe.gif

Napisano

> Czytales co Ci ludzie za bzdury opowiadaja w podsumowaniu

Najlepszy jest passat w dizlu wink.gif

Napisano

> Najlepszy jest passat w dizlu

Jako podsumowanie testu nowych aut hehe.gif

Napisano

> Czytales co Ci ludzie za bzdury opowiadaja w podsumowaniu

hehe.gif czytałem, czytałem, ale do obiektywnej oceny i wrażeń z jazdy nie trzeba mieć jakiejś specjalnej wiedzy o motoryzacji. Najlepsze i najpewniejsze są opinie samych użytkowników, wszelkie testy wykonywane przez redaktorów w tego typu gazetkach są strasznie zakłamane i często nieadekwatne do stanu rzeczywistego.

Ludzie testujący samochody często wręcz od razu skreślają dany samochód i testując go widzą tylko same wady, a zalety gdzieś im uciekają. Inna sprawa że jak im się dobrze zapłaci , to testowany samochód będzie miał same plusy, a minusy praktycznie będą bez znaczenia hehe.gif

Tak czy siak, jak ktoś chce zakupić samochód, to radziłbym się kierować swoimi osobistymi spostrzeżeniami nabytymi podczas jazdy próbnej , wtedy mamy okazję bardzo szybko się przekonać co faktycznie dla nas jest lepsze.

Napisano
  • Autor

> do obiektywnej oceny i wrażeń z jazdy nie

> trzeba mieć jakiejś specjalnej wiedzy o motoryzacji. Najlepsze i

> najpewniejsze są opinie samych użytkowników,

Właśnie dlatego taki test bardziej do mnie przemawia niż test jakiegoś redaktorzyny co to właśnie dostał na weekend Chevroleta (tfu!) i przesiadając się ze swojego 300 konnego Audi A6 pisze, że to auto nie nadaje się do jazdy, bo w środku są złej jakości materiały i słaby silnik. Zapomina przy tym, że cena tego auta to 10% ceny jego A6...

> wszelkie testy

> wykonywane przez redaktorów w tego typu gazetkach są strasznie

> zakłamane i często nieadekwatne do stanu rzeczywistego.

> Ludzie testujący samochody często wręcz od razu skreślają dany

> samochód i testując go widzą tylko same wady, a zalety gdzieś im

> uciekają.

j.w.

Co do podsumowań to mamy cały przekrój opinii osób nie posiadających większej świadomości motoryzacyjnej (w tym. pana przekonanego o wyższości 'diesla od dziadka z niemiec' screwy.gif oraz pań dla których największym atutem jest wygląd). Można się z tego śmiać, natomiast niestety tak ocenia auta 90% naszych kierowców. I dobrze dla mnie, bo mam możliwość kupienia auta 'gorszej marki' w lepszej cenie biglaugh.gif

Osobicie dziwi mnie słaba ocena Dacii, ja dałbym jej 2 lub 3 miejsce (ex-equo z Pandą) za praktyczność i w miarę ciekawy design. Z tej grupy faworytem też jest w moich oczach Aveo za najlepszy współczynnik użyteczność/cena.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.