Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po raz kolejny "Skierki" zapraszają

Featured Replies

Napisano

Quote:

Po trzy miesięcznej przerwie Skierniewice zapraszają na kolejną trzecią eliminację XI Skierniewickiego Rajdu Samochodowego o Puchar Prezydenta Miasta - Rajd Jesieni.

Trasa rajdu jest jeszcze dogrywana, ale organizatorzy chcą uruchomić nowe miejsca, które tak, że będą atrakcyjne. Przewidywana nawierzchnia asfaltowo-szutrowa. Rajd odbędzie się 4 października i jak zwykle start nastąpi z przed ratusza skierniewickiego. Szczegóły podamy bliżej terminu imprezy, ale już teraz można wysyłać zgłoszenia na
a formularz do pobrania na e-skierniewice.pl. Przypominamy że głównym sponsorem rajdu jest:
platinum%20motoroil%20bez%20outlineu9.jpg

Kto się wybiera??... smile.gifsmile.gifsmile.gif Szymoon, przekonasz się jeszcze do Skierniewic, czy po ostatnim pechowym występie odpuszczasz??

My do trzech razy sztuka - jak teraz Skierki nas pokonają to chyba tam więcej nie pojedziemy... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Napaliłem się po ostatnim razie, ale brak czasu kasy...

Poza tym mam dość zaczynania od nowa na każdym rajdzie...

Ostatnio zawsze jeździłem nie na czas tylko żeby sobie pojeździć...

Może rajd zimy...

Napisano

My tj. granatowy Swift z kl. 2 stawiamy się na 100% zlosnik.gif Dotychczasowe jedno 3 i jedno 2 miejsce dają energię do dalszej walki, do zoba na trasie biglaugh.gif

Napisano
  • Autor
Całkiem nieźle, nam jeszcze w tym roku nie udało się ukończyć Skierniewic... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif
Napisano

najpierw jedziem Rally Wyszków a potem sie zobaczy

Napisano

> Całkiem nieźle, nam jeszcze w tym roku nie udało się ukończyć

> Skierniewic...

a tak chwalili skierki zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> a tak chwalili skierki

I nadal chwalą... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Skierki fajne są, rok temu udało się wyjąć z całego sezonu klasę, ale drugi raz Wiślak jakieś czary na nas rzucił chyba... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Najpierw zabity samochód, a później drugi jakieś fochy strzelał.

Albo to wina lawety - dwa razy wzięliśmy lawetę i dwa razy nie ukończyliśmy... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> I nadal chwalą... Skierki fajne są, rok temu udało się wyjąć z

> całego sezonu klasę, ale drugi raz Wiślak jakieś czary na nas

> rzucił chyba... Najpierw zabity samochód, a później drugi

> jakieś fochy strzelał.

> Albo to wina lawety - dwa razy wzięliśmy lawetę i dwa razy nie

> ukończyliśmy...

motto skierniewickiego: "nastepnym razem zabierzcie lawete" zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> motto skierniewickiego: "nastepnym razem zabierzcie lawete"

Nigdy więcej... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Nigdy więcej...

nigdy nie mow nigdy zlosnik.gif

a tak serio to powodzonka ok.gifpalacz.gif

ja tez sie wybieram, ale ja mam blisko i "jak by co" do sie dotoczy 20.GIF

Napisano
  • Autor

> nigdy nie mow nigdy

> a tak serio to powodzonka

Jedziemy sklepać dupy jednej załodze, reszta nas nie obchodzi, więc w związku z tym dzięki... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

> ja tez sie wybieram, ale ja mam blisko i "jak by co" do sie dotoczy

No to jak będziesz to podejdź czy coś to pogaworzymy... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Szczegółowe w cudzysłowiu, bo jak na Skierki to bardzo dużo informacji... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Quote:

Rajd odbędzie się 4 października (niedziela) i jak zwykle honorowy start nastąpi z przed ratusza skierniewickiego. Tam też będą zapisy do rajdu oraz wydanie dokumentów rajdowych już od godziny 8.00.

Trasa rajdu składać będzie się z trzech odcinków specjalnych jechanych dwa razy czyli w sumie sześć prób w 95% o nawierzchni betonowej. Organizatorzy postanowili uruchomić nową próbę zlokalizowaną na terenie dawnej jednostki wojskowej przy ul. Batorego co powinno uatrakcyjnić całą imprezę. Pozostałe próby to Ciepłownia Miejska oraz firma Wod-Kan. Tym razem nie będzie kultowej wręcz próby w Bełchowie. Dodatkowe informację można uzyskać pod numerem 609 533800 oraz na stronie
gdzie dostępny jest formularz zgłoszeniowy oraz regulamin rajdu. Wypełniony formularz zgłoszeniowy można odesłać na adres
a co na pewno usprawni zapisy w dniu rajdu. Komandor rajdu Maciej Wisławski oraz organizatorzy serdecznie zapraszają do Skierniewic stolicy Nauk Ogrodniczych.

Napisano

Skierki skierki i po skierkach sick.gif

Jak zwykłe było wyczepiście. Super próby i super konfiguracjach. Pierwszą energetykę pojechaliśmy na letnich kapciach i zaowocowało dwoma pocałunkami z węglem, dość mocnymi zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Potem jakos sobie radziliśmy by na ostatniej próbie urwać łape silnika przez co silnik trochę opadł w dół zlosnik.gif Ale jest meta, jest 3 miejsce w klasie i była świetna zabawa. Na pewno wpadamy na Rajd Zimy. To pisał ja, pilot granatowego Swifta zlosnik.gif Pozdro dla wszystkich kolegów co dzisiaj ścigali się z okolicach Skierniewic grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Skierki skierki i po skierkach

Nie sposób się nie zgodzić... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Impreza naprawdę fajna, świetne trasy, aczkolwiek niektórzy narzekali na wyryp, który na dobrą sprawę był w jednym miejscu na jednej próbie i wystarczyło sobie ją obejść i trochę odhamować w jednym miejscu i wcale nie było źle. Zresztą, to jest rajd a nie wyścig... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Nam w końcu udało się ukończyć Skierki i to z całkiem niezłym wynikiem... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Pozostaje teraz czekać na kolejną eliminację, która prawdopodobnie odbędzie w listopadzie.... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano

Oj tak, niektórzy narzekali na wyryp, a ja uważam, że to były na prawdę równe Skierki yikes.gif

1 próba, gdzie tam dziury? koło nawrotu? nawet tam nie ...

2 próba to prawie, że stół ...

na 3 próbie było jedno miejsce mega dziurawe, ale dosłownie 5 metrów, odhamować, przejechać i w sandał ... pomijam, żena tych właśnie 5 metrach urwaliśmy łape silnika zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> pomijam, żena tych właśnie

> 5 metrach urwaliśmy łape silnika

No tam się za bardzo ogniem iść nie dało, a zresztą i tak i tak tam trzeba było bardzo mocno się odhamować, żeby złożyć się w bramkę i ten L3.

Pomijam fakt, że dwie załogi odpadły w naszej klasie nie przez te właśnie wyrypy tylko na idealnie równych fragmentach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.