Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maryśka dziwnie się zachowuje na LPG

Featured Replies

Napisano

Witam, mam od miesiąca dziwny problem z Maryśką 1.6 - problem dotyczy LPG - otóż podczas jazdy nie mogę gwałtownie depnąć na gaz bo maryśka zachowuje się wtedy jakby się jej gaz kończył i normalnie traci moc - doszło do tego że jak potrzebuję kogoś wyprzedzić to na chwilę przełączam na benzynę. Dzieje się tak przy różnych prędkościach na różnych biegach ale nie zawsze - raz kogoś wyprzedzę a za chwilę przy następnym wyprzedzaniu dusi się - strasznie wkurzające bo normalnie mam już lęki przed wyprzedzaniem - kilka razy zdarzyło się że straciła moc w połowie wyprzedzania i widząc jadące na przeciwko auto szukałem przełącznika od paliwa :/. Jeżeli operuje się delikatnie gazem to można jechać i jechać. Zwiększyło się tez spalanie gazu - w tej chwili mam jakieś 13l/100km po trasie - wcześniej było około 8l/100km. Gazownik rozkłada ręce - sprawdził filterek i mieszankę na kompie oraz wyczyścił krokowiec od gazu - nic nie pomogło. Instalacja 2 generacji. Może macie jakieś pomysły ??

Napisano

Nie łapie ci gdzieś lewego powietrza ?

Napisano
  • Autor

> Ile przejechałeś na tym parowniku?

parownik miałem już zmieniany jakiś rok temu (15tys km).

Co do lewego powietrza to niby wszystko jest ok ale pewności 100% nie mam - jest jakiś sposób na sprawdzenie tego ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.