Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak ogrzewania siedzenia kierowcy

Featured Replies

Napisano

Brak ogrzewania siedzenia kierowcy (skóra z elektryką).

Bezpieczniki sprawdzone ( w razie przepalenia nie świeci się kontrolka - sprawdzone).

Wykluczam też spalenie się grzałki bo oby dwie nie grzeją (4litery i plecy).

Może ktoś podpowie gdzie jeszcze sprawdzić przed wyciąganiem fotela? bow.gif

Ogólnie nie chce targać fotela bo już polutowałem kości od poduszek sciana.gif

Napisano

u mnie pęknięte były kable przy samej macie. Już raz to lutowałem, ale muszę zrobić to jeszcze raz. Pamiętam, że jak to robiłem, to doszedłem do wniosku, że nie trzeba demontować fotele, żeby zdjąć gąbkę z siedziska. Swoją drogą, to mi też nie działa grzanie na plecach i na siedzisku, a nie pamiętam, czy są 2 kostki pod fotelem, czy tylko jedna?? bo połączenia miedzy siedziskiem a oparciem u mnie nie było.

Napisano
  • Autor

Gdzie sa te kable od maty? Z przodu fotela na srodku? czy gdzies z boku - podpowiedz jak do tego sie dostac by nie targac fotela!

Z gory dzieki bow.gif

Napisano

> Gdzie sa te kable od maty? Z przodu fotela na srodku? czy gdzies z

> boku - podpowiedz jak do tego sie dostac by nie targac fotela!

> Z gory dzieki

a nie jest to problem z matą po prostu? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> a nie jest to problem z matą po prostu?

Jesli by był to problem z mata to z jedna a nie rownoczsnie z dwiema hmm.gif - przypadek,ze dwie siadly w tym samym czasie ... malo prawdopodobne

Napisano

> Gdzie sa te kable od maty? Z przodu fotela na srodku? czy gdzies z

> boku - podpowiedz jak do tego sie dostac by nie targac fotela!

> Z gory dzieki

przewody widać, jak spojrzysz pod fotel. Wchodzą w gąbkę z tyłu siedziska po środku. Z tego, co pamiętam, to trzeba odkręcić boczne plastiki przy siedzisku, odpiąć kostkę od podgrzewania i przeciąć trytytki, którymi jest przymocowany do stelaża. Później musisz poszukać sznurka, który jest wpleciony na obwodzie siedziska, rozwiązać go i zdjąć tapicerkę z gąbką. Materiał trzyma się gąbki na rzepach, które lubią się odrywać. Tak przynajmniej jest przy tapicerce materiałowej, nie wiem, jak przy skórze.

Napisano

> Jesli by był to problem z mata to z jedna a nie rownoczsnie z dwiema

> - przypadek,ze dwie siadly w tym samym czasie ... malo

> prawdopodobne

daj znać, czy kolega nooe miał racje (jak to będziesz robił), bo jestem ciekaw niewiem.gif tak z czystej ciekawości - podłączałeś pod examiner? wyskoczył jakiś błąd? hmm.gif

Napisano

da się zdjąć siedzisko bez demontażu fotela.

1. Odczepić kawałek materiału maskujący przerwę pomiędzy siedziskiem a stelażem (od tyłu fotela)

282906719-material.jpg

2. Poszukać sznurka z metalowymi haczykami na końcach i odczepić haki od stelaża fotela.

282906742-haki.jpg

3. Odczepić plastikową "szynę". Znajduje się pod kawałkiem materiału z pkt 1. Łączy tył siedziska ze stelażem.

282906726-szyna.jpg

4. Ręka pod fotel i odczepiamy mocowanie tapicerki na obwodzie. Na obwodzie siedziska w stelażu znajdują się zaczepu (3 z przodu i po 1 z boku)

282906731-uszy.jpg

5. Odpinamy wszystkie kable ( w zasadzie tylko z podgrzewania du...) i siedzisko do góry.

6. Tapicerka mocowana jest na rzepy do gąbki. Trzeba uważać, żeby nie oderwać ich od gąbki.

post-21616-14352504583847_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

Dzieki - jutro mam nadzieje ze bede działał ... drugi fotel tez odmowil grzania lizak.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.