Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry mechanik VW Zgierz, Lodz.

Featured Replies

Napisano

Witam. Poszukuje dobrego mechanika, ktory bedzie specjalizowal sie glownie w samochodach marki VW. Chodzi mi o auta tej marki od 98r. Szukam sprawdzonego czlowieka, ktory zna te silniki i te samochody.

Dzis bylem u jednego znanego mi mechanika, ktory utwierdzal mnie w przekonaniu, ze zna moj samochod i ten silnik a co za tym idzie, nie bedzie najmniejszych problemow z wymiana rozrzadu. Uwierzylem mu naiwnie- wiedzialem ktore autka moich znajomych naprawial ( Renauklt 2000r 16v, primera 2002 16 r) pomyslalem wiec ze 8v nie sprawi mu najmniejszych klopotow. Co sie okazalo- wymiana rozrzadu w silniku AKL trwala u niego 5h.. Facet stwiedzil ze to wszedzie trwa tak dlugo. Byc moze moj osad jest zbyt pochopny, ale wydawalo mi sie ze ten czlowiek sie uczy dopiero tego auta.To tego nie mogl odkrecic, to o czyms zapomnial, to cos mu nie moglo zejsc itd. Sam rozrzad wymieniony bardzo dobrze i bez zastrzezen, natomiast recz idzie raczej o cala otoczke. Poszukuje jednak czlowieka, ktory te samochody zna, ma je w pamieci i wie gdzie ktora srubeczka powinna sie znajodwac itd, posiada wiedze o niuansach poszczegolnych modeli itd. Slowem fachowiec w jednej dziedzinie. Nie ma znawcow wszystkich samochodow i mechanikow ktorzy znaja sie na wszystkim. Najlepsi sa CI z waska specjalizacja( bynajmniej takie jest moje zdanie poparte wczesniejszym obcowaniem z mechanikami)

Jesli znacie takiego czlowieka to prosze o jakies namiary na niego. I ew. ceny jego uslug. Z gory dziekuje.

Napisano

Poszukuje jednak czlowieka, ktory te samochody

> zna, ma je w pamieci i wie gdzie ktora srubeczka powinna sie

> znajodwac itd, posiada wiedze o niuansach poszczegolnych modeli

> itd. Slowem fachowiec w jednej dziedzinie. Nie ma znawcow

> wszystkich samochodow i mechanikow ktorzy znaja sie na

> wszystkim. Najlepsi sa CI z waska specjalizacja( bynajmniej

> takie jest moje zdanie poparte wczesniejszym obcowaniem z

> mechanikami)

> Jesli znacie takiego czlowieka to prosze o jakies namiary na niego. I

> ew. ceny jego uslug. Z gory dziekuje.

Z góry napisz co to za warsztat ?

Ja generalnie jak robię w Zgierzu auta, to tylko u Jurka na Łęczyckiej ok.gif

Napisano
  • Autor

> Poszukuje jednak czlowieka, ktory te samochody

> Z góry napisz co to za warsztat ?

> Ja generalnie jak robię w Zgierzu auta, to tylko u Jurka na

> Łęczyckiej

W Arisie robisz ?

Ludzie polecaja czesto ten zaklad, ale ceny jak w ASO. Za sama robocizne przy rozrzadzie 300zl to lekka przesada w 8V.. Dla porownania u Idczaka cena bardzo zblizona i wpis do ksiazki jest.

Mechanik o ktorym pisalem znajduje sie na ul szczawinskiej. Najbardziej nie podoba mi sie fakt ze mnie wprowadzil w blad, gdyz utrzymywal ze zna ten samochod. Choc moze zbyt wiele wymagam od mechanika, ktory zajmuje sie wiekszoscia aut..

Dziekuje za namiar do mechanika. Wyprobuje juz niedlugo i przekaze swa opinie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.