Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"SERVICE DUE"

Featured Replies

Napisano

Miałem dzisiaj naprawiany alternator i po podłączeniu wszystkiego i przekreceniu kluczyka w stacyjce pokazal się taki komunikat "SERVICE DUO" . Po chwili zgasł i wyswietlił się sandardowy CHEK OK! . Jedna przy ponownym wyłączeniu i włączeniu stacyjki komunikat sie powtarza . Wiecie o co chodzi ??? hmm.gif

Napisano

taka przypominajka ze ASO chcialo by cie zloic na przegladzie i kasowanie tegoz ustrojstwa. Zaszyte w kompie auta co X czasu albo co X kilometrow (20tysi?)

Nic sie nie dzieje. Przy odpaleniu zobaczysz ten komunikat i kluczyk na wyswietlaczu LCD.

Jest ok. Dont panic

Napisano
  • Autor

> taka przypominajka ze ASO chcialo by cie zloic na przegladzie

Kiedyś miałem przypominajkę serwisową ale wydaje mi sie że komunikat był inny i do tego sygnał dźwiękowy przy każdym uruchomieniu . Udałem si e podówczas do elekstryka i za 50 zł zaliczyłem "inspekcje servisową" . Wydaje mi się że byo to tak niedawno ale nie spisałem sobie licznika i nie kontrolowałem zbliżania się kolejnego terminu . Tak więc skoro teraz nie pipało myślałem że jakiś inny czort palacz.gif

Napisano

> Kiedyś miałem przypominajkę serwisową ale wydaje mi sie że komunikat

> był inny

Wpierw ci pokaze (strzelam) T-30 dni , badz T-100km , taki pre-komunikat o zblizajacym sie koncu "czasu miedzy przegladami".

Czy pika, czy mruga. niewiem.gif Mnie sie swieci od niepamietnych czasow i nie zwracam na niego uwagi. No i jeszcze pan kasujacy to jakis profi czy macher amator ? Moze ci przy okazji gdzies tam wylaczyl jakies pipadło.

Tak czy siak, olewka. Od tego sie nie umiera ok.gif

Napisano

Zwykłe przypomnienie o wiekszym serwisie (np 60 kkm). Zwykłym kompem diagnostycznym mozna to skasowac, nie trzeba nawet jechac do ASO.

Napisano
  • Autor

Zwykłe przypomnienie o wiekszym serwisie (np 60 kkm). Zwykłym kompem

> diagnostycznym mozna to skasowac, nie trzeba nawet jechac do

> ASO.

AAA.... no właśnie - czyli jednak miałem racię - to nie jest ten sam komunikat co wtedy kasowałem . Tamten dotyczył przeglądu tego krótkiego (co 20kkm) . To by się zgadzało , bo jak wszedłem w menu ustawień komputera to w pozycji "service" czy jakoś tak jest stan km gdzies koło 59tys. z hakiem i zastanawiałem się z czym to się je . Teraz wszystko jasne - PODZIĘKOWAŁ boozing.gif

Napisano

czy jakoś tak

> jest stan km gdzies koło 59tys. z hakiem i zastanawiałem się z

> czym to się je . Teraz wszystko jasne - PODZIĘKOWAŁ

A u mnie tam jest zero km i tylko komunikat się pojawią "Service Expired" oraz kluczyk na wyświetlaczu, ale rzecz jasna olewka smile.gif

Napisano

Haha ja odkad kupilem stilacza to mam ten komunikat i szczerze to myslalem w ogole ze to czesc wlaczania sie komputera i to komunikat taki co jest zawsze i ma byc jak "Check OK", a tyle razy juz bylem na kompie w ASO i dupki sami nie skasuja tego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.