Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

martwe "zegary" wskazniki

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich uzytkownikow Fiata Stilo

Podczas mojej ostatniej wycieczki zegary w moim stilo 1,6 z 2001 zeczely swirowac wystkie zegary ( wskazniki), poczym wszystko zgaslo wlacznie z swiatlem od pokretel do sterowania nawiewem, ogrzewaniem i klimatyzacja. beksa.gif Teraz tylko od czasu do czasu zaswieca mi przypadkowe kontrolki i to bednie. Probowalem troche pogrzebac przy stykach i bezpiecznikach w desce rodzielczej, wtedy na chwile wszystko powraca do normy ale tylko na krotko. W tej chwili jezdze bez zegarow nawet nie wiem jaka predkoscia jade lub ile mam paliwa w samochodzie. yikes.gif Wiem, ze bede musial sie udac do ASIO ale chcialbym najpierw moze sam sprobowac przeczyscic styki i kostki. Chciabym sie was zapytac czy ktorys z was juz sie spotkal z takim problemem i czy ktos sie orientuje, ktora wiazka jest poprowadzona do zegarow i wskaznikow, od panelu z bezpiecznikami i ewentualnie, ktore bezpieczniki moga byc odpowiedzialne za ten caly cyrk.

Z gory dziekuje za wszelkie sugestie i przepraszam za brak znakow diakrytycznych.

Pozdrawiam

Napisano

mialem to samo

poszukaj w postach kolegi GrzegorzR

generalnie wyjac budzic, izopropanolem albo innym specyfikiem wyczyscic nalot

pamietac o wskazowkach

klnac wlozyc budzik na miejsce

zapomniec o problemie smile.gif

Napisano
  • Autor

Dziękuję wam obydwóm. Jeszcze nie miałem czasu się tym zając ale jutro wykręcę te zegary, a jeżeli to nie pomoże to sprawdzę kostkę D4 jak polecił mi to KasyX z starszego postu. Ale chyba widzę światełko w tunelu. smile.gif . Jeszcze krótkie pytanie dotyczące wyszukiwania postów jednego użytkownika - jak się je wyszukuje?

Pozdrawiam

Napisano

Jeszcze krótkie pytanie dotyczące

> wyszukiwania postów jednego użytkownika - jak się je wyszukuje?

Kliknij na użytkownika i tam znajdziesz- pokaż wiadomości tego użytkownika

Napisano

klikasz w szukaj

pozniej uzytkownika i gotowe

a tutaj link w prezencie gwiazdkowym smile.gif

ale na nastepny raz juz bedziesz wiedzial

Napisano
  • Autor

> klikasz w szukaj

> pozniej uzytkownika i gotowe

> a tutaj link w prezencie gwiazdkowym

> ale na nastepny raz juz bedziesz wiedzial

Dziękuję bardzo za pomoc. Przeczyściłem kostkę za zegarami i wszystko powróciło do normy. waytogo.gif Dziękuję za prezencik świąteczny będę pamiętał. Jeszcze raz moje pokłony w waszą stronę. Teraz tylko w drogę drive.gif

Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w nowym roku życzę wszystkim użytkownikom naszego sympatycznego samochodu.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
Napisano

no i mnie coś takiego dopadło wskaźniki załanczają sie i gasną na zmiane plus wyświetla jakieś głupoty świeci sie olej i awaria asr czyszczenie tej kostki nie pomaga pewnie cały zestaw zegarów do wymiany -pytanie;czy ktoś to już wymieniał? a jeszcze wyświetla komunikat LOSSE CONECTION shocked.gif

Napisano

szkoda że wcześniej tego nie znalazłem, elektryk nie rozbierałby licznika gdyby nie te mrozy ,sam bym sobie w stilonie pogrzebał dzisiaj do niego zadzwonię niech tablicy liczników nie kupuje tylko najpierw styki poczyści

Napisano

niestety czyszczenie i sprawdzanie wrzystich połączeń plus instalacji nie pomogło zamawiam licznik na allegro koszt ok. 150zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.