Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacze firmy VEMA zna ktos? Mam kupic?

Featured Replies

Napisano

Mam do kupienia wahacze firmy VEMA za 151zl/szt i nie wiem czy kupic je czy nie? W sklepie mówią,ze VEMA specjalizuje sie w produkcji dla fiata i ,ze biorą od nich od lat i jest wszystko ok. No i teraz nie wiem co mam robic??? Kupic? zakrecony.gif

Napisano

> Mam do kupienia wahacze firmy VEMA za 151zl/szt i nie wiem czy kupic

> je czy nie? W sklepie mówią,ze VEMA specjalizuje sie w produkcji

> dla fiata i ,ze biorą od nich od lat i jest wszystko ok. No i

> teraz nie wiem co mam robic??? Kupic?

Proponuję wymianę na oryginały, nie warto ładować $$ w podróbki bo za 20000-30000 trzeba będzie wymienić po raz drugi

Info masz na priv

Napisano

Qpa ...i jeszcze ta cena. Odpusc sobie. Oryginaly, TRW albo SWAG

Napisano
  • Autor

> Qpa ...i jeszcze ta cena. Odpusc sobie. Oryginaly, TRW albo SWAG

DAJCIE mi namiary na jakies TANIE DOBRE wahacze, please...!!!!! Z gory dzieki bow.gif

Napisano

> DAJCIE mi namiary na jakies TANIE DOBRE wahacze

Niestety Tanie i dobre te słowa w wypadku fiata raczej się wykluczają smile.gif

Napisano

Czesc

Co prawda nie mam tych wahaczy, ale mam koncowke drazka kier. tej firmy i jest OK (wytrzymala juz ponad 60kkm, wiec wiecej niz oryginal).

pozdrawiam,

Napisano

Swego czasu szukając po forum wiele osób zachwalało właśnie wachacze VEMA, osobiście mam odmienne zdanie, pierwsze problemy wynikły już przy montażu tzn. nakrętki które są w nich były tak kiepskiej jakości że przy dociąganiu zrywało gwinty !! Przełożyłem je z oryginałów i jest ok ale trzeba było je poodbijać bo fabrycznie sa przspawane punktowo i troche dodatkowej roboty doszło. Co do trwałości na razie przejechałem na nich około 10tys i jest ok aczkolwiek nie wiem czy to urok fiatowskiego zawieszenia czy coś sie sypie bo wiecznie coś sie tłucze a wymieniłem już wszystkie gumy jakie były. Ogólnie gdybym kupował teraz wachacze postawiłbym chyba na oryginały, na pewno nie sprawią większych problemów przy montażu, cena nie jest aż tak straszna a z resztą nie wymienia sie ich co miesiąc, a nie wierze że jakakolwiek podróbka wytrzyma tyle co oryginał. Co do Vemy to wizualnie w stosunku do zajechanych oryginałów wyglądały strasznie delikatnie. A te zerwane nakrętki to już normalna kpina bo nie chciałbym wiedziec co by sie stało jakby tak na drodze sie to pourywało nawet przy 60/h.

pozdrawiam pdm64

Napisano

VEMY wytrzymaja Ci z 30 tys jak w wiekszosci przypadkow na forum. A tluc w zawieszce moga Ci jeszcze sworznie, koncowki stabilizatorow... Najlepiej podjechac na jakies szarpaki i ob'look'ac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.