Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

hamulce tył

Featured Replies

Napisano

Witam w kwietniu tego roku wymieniałem w seju bębny i szczęki i wszystko było dobrze ręczny działał tylko trochę tył szybciej brał przy hamowaniu ale to szczegół to pewnie wina szczęk ale przejdźmy do sedna sprawy jak zaczęły się przymrozki to hamulce z tyłu zaczęły blokowac w niedzielę podczas jazdy było dobrze po kilku kilometrach sej zaczął zwalniac to momentu aż nie miał siły jechac tył zablokowało na amen zaczęło z hamulców się dymic a felg nie można było dotknąc były takie gorące aż stopiła mi się farba na bębnach musiałem odczekac jakiś czas i jakoś udało się powoli pojechac nie wiem jaka może byc przyczyna ręczny działa rozpieraki może to wina twardych szczęk okładzin i podczas hamowania tak się grzeją że blokują koła proszę o rady bo nie mogę sejem jeździc .

www.cento.waw.pl

centomazowsze squad

Napisano

odczep linke od rozpieraka i bedziesz wiedzial czy to wina linki czy rozpieraka. powinna lekko sie naciagac i wysuwac.

mozliwe, ze odkleila sie okladzina od szczek, skoro blokowalo Ci coraz bardziej kolo.

Napisano

Czy to wina rozpieraków balanie sprawdzić się da:

Kicasz pod tylny zderzak i ręką ciągniesz za rozpierak do siebie. Jak jest cofnięty na spuszczonym ręcznym to w porządku jak ''odskoczy'' Ci pod ręką to znaczy że się zapiekają i trza wymienić.

U mnie też się grzał bęben (może nie aż tak jak Tobie) wsio wymieniłem cylinderki okładziny bębny piastę i dalej było to samo, teraz się okazało niedawno że to rozpieraki co 6zł kosztują. sick.gif

Napisano

zawleczki na szczekach nowe zakładałeś czy stare ? bo jak były stare zardzewiałe to się połamały i szczeka się mogła pod kontem ułożyć i przez to zblokowało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.