Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linka sprzęgła

Featured Replies

Napisano

wczoraj na dość ruchliwej (dla Hyska-to nie to samo co ruchawa)ulicy w Bielsku poszła mi linka sprzęgła, niby oki ale dojeżdżałem do ronda i miałem do wyboru-stanąć na środku wjazdu albo wjeb.... się przed radiowóz hmm.gif wybrałem opcję drugą i kolo w radioli mało krzaki nie poszedł bo się wystraszył hehe.gif zatrzymałem się kawałek dalej "jak by co" ale radiowóz odjechał. przejechałem bez sprzęgła połowę centrum Bielska i dokulałem się do warsztatu. Kolo kazał mi czekać tydzień na wymianę linki hahaha.gif Na szczęście przyjechał "mój" mechanior i skoczyliśmy po nową linkę. Teraz mam małe pytanko- linka wymieniona i wszystko gites tylko że coś mi po drodze chrupło i pedał sprzęgła zaczął mi chodzić troszkę ciężej. Po wymianie linki sprzęgło zaczęło mi brać w "połowie" a wcześniej praktycznie przy samej ziemi. Jakiś pomysł co to mogło być- jak już się wcześniej chwaliłem sprzęgło wymienione w grudniu-komplet LUK. beksa.gif

Napisano
  • Autor

> Pytanie dodatkowe, strzeliło na nowej lince ?

tak, po wymianie linki przejechałem ok. 10km i dopiero wtedy strzeliło. Dzisiaj ją ściągnąłem i założyłem jeszcze raz na spokojnie w garażu i pedał sprzęgła znowu chodzi tak jak wcześniej (jak na starej lince). Sprzęgło bierze dalej na środku ale już jest chyba oki-tzn. naprawiłem... chyba zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Pewnie coś się przestawiło/ustawiło/przekrzywiło i stąd problem.

> Najważniejsze że już gra .

mam nadzieje że to tylko przypadek, bo jak kolejna awaria to wracam do fiata uno albo kupuję punto GT uzbroj_zlo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.