Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Obroty w uniaku

Featured Replies

Napisano

Witajcie i poradźcie.Wczoraj po wyczerpaniu zapasu LPG w zbiorniku przełączyłem się na benzynkę i nagle obroty silnika tak wzrosły że słychać było tylko jego wycie.Po chwili troszkę spadły ale ciągle były b.wysokie.Dziś rano po odpaleniu znów silnik wył a po paru minutach zaczęło się falowanie.W pracy odłączyłem akumulator i zresetowałem kompa.Efekt jest taki , teraz obroty na postoju są tak niskie że silnik gaśnie lub telepie ledwo,ledwo.Całą sobotę jeździłem w trasie na benzynie więc się od niej nie odzwyczaił. Na gazie jest nieźle więc gdzie szukać przyczyny? niewiem.gif

Napisano

hm... silnik krokowy hmm.gif źle odczytuje położenie przepustnicy stąd wariujące obroty

Napisano
  • Autor

Zaraz idę z WD do auta tylko czemu nastąpiło to tak nagle?Bez wstępnych objawów? hmm.gif

Napisano

gaz jest suchy i przepustnica się szybciej brudzi, a na benzynie jest czyszczona, bo wtryskiwacz jest nad nią

moze od tego się pokopało

Napisano
  • Autor

Spróbuje przeczyścić styki a jak nie to mam krokowca na wymianę 270635636-JUMP2.gif No i w ostateczności dziś jest kumulacja w lotto zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

No i sprawdziłem! Styki ok,krokowy też tylko od strony przegrody zsunął się wężyk odprowadzający opary paliwa(czy jakoś tak spineyes.gif) Zauważyłem to dopiero po jakiś 3 godzinach majstrowania i zastanawiania co robić sciana.gif Teraz wszystko wróciło do normy i autko hula aż miło drive.gif Oby tylko takie naprawy się przydarzały(tylko szybsza diagnoza grinser006.gif) Pozdrawiam. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.