Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda testowa Suzuki Jimny.

Featured Replies

Napisano

Dziś pojechałem z przedstawicielem dealera na jazdę testową.

Wybraliśmy się na tor motocrosowy zasypany śniegiem.

Auto spisywało się naprawdę dzielnie ok.gif

Pokonałem w poprzek mały rów i jechałem dzielnie w śniegu ścieżką. Nagle auto stanęło, nie jedzie ani do przodu, ani do tyłu, napędy już dawno załączone... próbujemy wysiąść - nie otwierają się drzwi. zlosnik.gif

Okazało się że wjechaliśmy w środek zaspy grinser006.gif

Gdy wysiedliśmy z auta mieliśmy śnieg po połowy drzwi - autem pchaliśmy śnieg jak pług - z czasem jak auto nie miało już siły pchać śniegu stanęło .

Odkopaliśmy auto gołymi rękami, rozbujaliśmy i udało się wyjechać - miodzio. food.gif

Ja byłem w jeansach, dealer w lakierkach i gajerku zlosnik.gif Ale robił naprawdę dobrą minę odnośnie sytuacji. zlosnik.gif

Opowiedział że kiedyś jeden klient ( podobny " zawodowiec" jak ja ) wjechał w bagno i siadł w nim. Pomogła dopiero nawara z wyciągarkami. biglaugh.gif

Samo auto super... ale jednocześnie rozwiało moje marzenia odnośnie posiadania jako auta na co dzień... Jimny jest zbyt mały, to auto jest naprawdę malutkie we wnętrzu, moje służbowe Clio II w porównaniu z Jimny jest przepastne.

Oprócz tego - autko super.

Będę rozglądał się dalej smile.gif

Napisano

Nawara i wyciagarka to sprzeczność.

Albo nawara albo wyciagarka. zeby.GIF

Napisano

Jeżdżę moim Jimnym 3 dzień. Warunki extra-extremalne jakie panują w kraju w ostatnich dniach, przejechany km ok 400. Może mój błednik jest już zaprawiony w walce z wiatrakami, no nie wiem - ale żadnego wyjątkowego bujania na koleinach, dziurach itp. w tym aucie nie czuję. Miejsca w środku dla mnie + pasarzera i narzędzi aż za dużo. Co innego jakby ktoś był przy "kości", ale tacy nie pracują w mojej branży grinser006.gif Tak czy inaczej - autko naprawdę daje radę! Z tym, że opony zimowe to podstawa. Na razie jest na całorocznych Bridgestonach Dueler, ale mi się wydaje że to bardziej letnie gumy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.