Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASO Peugeot Tychy

Featured Replies

Napisano

Hejka. Chciałbym ostrzec użytkowników Peu i klientów Mariocaru w Tychach przed nieuczciwością i chamstwem, które może ich tam spotkać.

Generalnie, po przeglądzie 60kkm oderałem auto w gorszym stanie niż oddałem (z dodatkowo ślizgającym się sprzęgłem). Po rozmowie z właścicielem salonu ustalono, że wszystko zostanie poprawione, a za sprzęgło zabiorą się w nastęnym tygodniu. Kolejnego dnia zadzwonili i wbrew ustaleniom kazali (!!) zabierać auto z serwisu odmawiając tym samym wykonania naprawy.

Wiedzieli, że nie przyjmiemy wyjaśnień Peugeota że sprzęgło zużyło się eksploatacyjnie i oddamy sprawę do sądu. Normalnie, jak na Białorusi.

Jeśli ktoś korzysta - polecam zmianę ASO - jeśli ktoś chce szczegóły zapraszam do kontaktu priv.

Pzdr

Napisano

niestety nie Ty pierwszy i nie ostatni icon_rolleyes.gif. Nie raz Mariocar urzekał swoim chamstwem i nieuczciwością - zaczynając od sprzedawanych "nowych" aut, które zaliczyły wcześniej przy przewozie wypadki - pare lat temu był reportaż o nich w TV angryfire.gif, po KRADZIEŻ opon przy przeglądzie - tak się stało mojemu znajomemu, który wtawił 206 na przegląd, pojechał załatwiać inne sprawy i jak odebrał auto to w domu się skapnął, że ma stare opony łyse 5 lat starsze od 206tki a jego zostały w salonie. Panowie się tłumaczyli, że to niemożliwe. Sprawa oddana do sądu, nic nie dało, umożona klotnia.gif.

Kończąc na przypadku moim, w ktym to mieli wykonać naprawę blacharską z AC, co zrobili częściowo, za niewykonaną chcieli se wypłacić z PZU do własniej kieszeni - tu akurat się szasli bo zauważyłem i powiedziałem, że albo wykonają zgodnie z ustaleniami z PZU, albo jadę do rzeczoznawcy PZU i będą se z nimi gadać tuk.gif a że PZU większa rybka niż pierd*** złodzieje z Mariocar, to się przestraszyli i wykonali, owdzięczając się myciem w środku zimy auta i zostawieniem go na zew. tak że doszczętnie wszystko zamarzło admin.gif

EDIT: wątek taki jak ten pokazują potrzebę utworzenia wątku podwieszanego odn. serwisów i warsztatów polecanych/odradzanych, tak aby nikt się na nich nie nadział po raz kolejny icon_rolleyes.gif

Napisano

Nie znam tego ASO, ale Tychy na tyle blisko są Bielska, że z całą odpowiedzialnością mogę polecić ASO Magurka. Serwisuje tam 2 peugeoty, które są u mnie w domu i mogę potwierdzić fachowość i profesjonalizm obsługi i mechaników i blacharzy.

Warto na przyszlość nadrobić tych kilkanaście km więcej i spać spokojnie ok.gif

• 10 miesięcy później...
Napisano

Hej,

Odkopie stary temat ale moze ktos przeczyta zanim pojedzie z czymkolwiek do salonu Mario Car w Tychach.

Przed zakupem samochodu wychwalono jaki to nie jest super serwis na miejscu etc. po zakupie i przejechaniu kilkuset kilometrow auto trafilo do serwisu.

Obsluga serwisu jest do niczego, nie wiem skad ich wyczasneli aroganckie matolki siedza i wciskaja nieznajacym sie klientom na motoryzacji kit (takich jak niestety ja:().

Niedotrzymuja terminow napraw, autko mialo byc gotowe na 15:00, kolo 16:00 sam musialem zadzwonic co sie dzieje po czym uslyszalem ze niestety nie udalo sie naprawic i do jutra samochod zostanie, na nastepny dzien to samo mija poludnie zbliza sie wieczor dzwonie, pytam no i slysze ooo przepraszam kolega nie przekazal sprawy ale samochod jest gotowy. Przyjezdzam ogladam jest niby zrobione ale uszkodzone elementy sa nadal niewymienione po czym dostaje odpowiedz ze nie zglosilem tego faktu (tzn ja zglosilem ale na zleceniu nie bylo napisane ze chce aby to zostalo wymienione, no a po to przyjechalem przeciez do nich), auto na weekend musialo zostac w serwisie bo niestety nie bylo juz nikogo kto by mogl decyzje jakakolwiek podjac...

Przy naprawach gwarancyjnych nie otrzymalem zadnych papierow co zostalo wymienione co bylo robione itp. tylko informacje ze to u nich w baziie jest zapisane i mi to jest niepotrzebne, nosz k.r.a mac potem sie cos zepsuje a w ich bazie nic nie bedzie takiego napisane co robili i bede ja mial problemy (przeglad samochodu mi sie zbliza jade do Bielska moze uda sie sprawdzic co wpisali w baze?)...

TRAGEDIA

SZCZERZE NIE POLECAM

Napisano

> Hej,

> Odkopie stary temat ale moze ktos przeczyta zanim pojedzie z czymkolwiek do salonu Mario Car w

> Tychach.

> Przed zakupem samochodu wychwalono jaki to nie jest super serwis na miejscu etc. po zakupie i

> przejechaniu kilkuset kilometrow auto trafilo do serwisu.

> Obsluga serwisu jest do niczego, nie wiem skad ich wyczasneli aroganckie matolki siedza i wciskaja

> nieznajacym sie klientom na motoryzacji kit (takich jak niestety ja:().

> Niedotrzymuja terminow napraw, autko mialo byc gotowe na 15:00, kolo 16:00 sam musialem zadzwonic

> co sie dzieje po czym uslyszalem ze niestety nie udalo sie naprawic i do jutra samochod

> zostanie, na nastepny dzien to samo mija poludnie zbliza sie wieczor dzwonie, pytam no i

> slysze ooo przepraszam kolega nie przekazal sprawy ale samochod jest gotowy. Przyjezdzam

> ogladam jest niby zrobione ale uszkodzone elementy sa nadal niewymienione po czym dostaje

> odpowiedz ze nie zglosilem tego faktu (tzn ja zglosilem ale na zleceniu nie bylo napisane ze

> chce aby to zostalo wymienione, no a po to przyjechalem przeciez do nich), auto na weekend

> musialo zostac w serwisie bo niestety nie bylo juz nikogo kto by mogl decyzje jakakolwiek

> podjac...

> Przy naprawach gwarancyjnych nie otrzymalem zadnych papierow co zostalo wymienione co bylo robione

> itp. tylko informacje ze to u nich w baziie jest zapisane i mi to jest niepotrzebne, nosz

> k.r.a mac potem sie cos zepsuje a w ich bazie nic nie bedzie takiego napisane co robili i bede

> ja mial problemy (przeglad samochodu mi sie zbliza jade do Bielska moze uda sie sprawdzic co

> wpisali w baze?)...

> TRAGEDIA

> SZCZERZE NIE POLECAM

Te serwisy to jeden KIT . Mam jednego mechanika ,elektryka i nawet z nowym nie pojade do ASO.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.