Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pompa paliwa - Stilo 1.8

Featured Replies

Napisano

Witam. Od grudnia mam problem z pompą paliwa. Strasznie głośno pracuje przy pierwszym pompowaniu paliwa, oraz chwilę po odpaleniu. Po około minucie jest już cicha. Czasami, chyba jak auto jest zagrzane cicho startuje. Miał ktoś coś takiego ? Da się to wyczyścić, czy raczej muszę się rozglądać z nową pompą. Jeśli tak, to jak dobrać się do niej. Słyszałem, że to trochę skomplikowanie w mojej wersji auta - 5D z przesuwaną kanapą. Pozdrawiam

Napisano

Co do pompy to jeśli głśno pracuje możesz jeszcze wlać jakiegoś specyfiku do paliwa .... ale jesli jest trafiona to już jak aspiryna na raka.

Dostęp do pompy jest pod siedzeniem tylnym lewym o ile pamiętam- ale lepiej obydwa odkręcić .... należy odkręcić tylną kanapę. Jakieś specjalnego utrudnienia nie widziałem... kilka śrub i tyle.... potem masz dostęp do klapki i do nakrędki baku. Aby ją odkręcić trzeba mieć specjalny klucz lub sobie zrobić .... i wyciągasz całego smoka..... Wszystkie przewody są łatwe do odłaczenia.

Napisano
  • Autor

Teraz niestety pogoda lipna, za dużych tras nie robię, to pewnie trochę syfu i wody w baku się nazbierało. Będzie trzeba zatankować do pełna, specyfik i trochę na benzynie pojeździć. Oby to pomogło. Generalnie bez specjalnego przeszkolenia da radę to samemu zrobić ? Rozumiem, że robić to na odłączonym akumulatorze ? Pompa paliwa nie jest czasem po prawej stronie, patrząc od tyłu auta ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.