Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czym skleić plastik z szkłem

Featured Replies

Napisano

przypadek jest taki że wyrwała się szyba boczna z podnosnika szyby tj. szyba przymarzła do uszczelki a jak nacisnąłem klawisza to podnosnik poszedł na dół .

wczoraj to skleiłem jakimś petexem epoksydowym niby było napisane że szkło i plastik klei ale jakos nie mam przekonania czy nie czeka mnie poprawka .

Co proponujecie , kiedyś miałem takiego czarnego Wurtha ale nawet nie wiem jaka to nazwa bo z beczki go dostałem . Portalu z alewszystko znalazłem takiego do wurtha nada się to

Napisano

zdecydowanie klej do szyb samochodowych,

możesz też użyć taśmy dwustronnej, ale takiej mocnej, do mocowania listew bocznych na drzwiach (do kupienia w sklepach dla lakierników), tylko że wtedy trzeba oba elementy dokładnie osuszyć i odtłuścić i będzie trzymać "jak diabeł sołtysa" hehe.gif

Napisano
  • Autor

> klejem do szyb?? takim jak w zakladach uzywaja

znaczy się ten wurth z linka się nada ?

Napisano

> znaczy się ten wurth z linka się nada ?

nada się, ale sprawdź czy nie dostaniesz w mniejszych opakowaniach i nie musi to być Wurth...

Napisano

Witam serdecznie.

Jakbyś znał jakiegoś parkieciarza, to oni używają takich klejów poliuretanowych m.in. firmy Mapei. Tyle, że one sa pakowane po 10l. w wiadrze. Kleją wszystko a po związaniu maję konsystencję gumy.

To zadziwiające jaką mają przyczepność.

Zostało mi pół takiego wiadra i kleję nim wszystko co popadnie. Jeszcze nie trafiłem na materiał, którego nie kleiłby. Nawet polipropylen, który normalnie da się skleić tylko taśmą dwustronna albo spawać.

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.