Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z panoramicznym dachem! co zrobic? pomocy!

Featured Replies

Napisano

Mam problem działal mi normalnie dach przed zima a teraz po tak jakby jedna strona sie nie chciała otwierac!! i podnosi sie prawa a lewa dziwnie czeszczy!!! co sie mogło stac pomocy i z góry dziekuje za jakies wskazówki informacje! pozdro

Napisano

Na początek przeprowadzamy kalibrację.

Trzymaj wciśnięty suwak do otwierania dachu cały czas aż do momentu kiedy dach zamknie się całkowicie. Daj znać jakie efekty.

EDIT:

Ale momencik, ty masz CC smile.gif ?

Napisano

jesli chodzi o okno w stilo to lepiej zrobic w serwisie.... mercedesa wink.gif

ponoc ceny rownie zabojcze jak w fiacie ale czesci dostepne bo to zywcem to samo co w A-klasse.

Napisano
  • Autor

zresetowalem zasuneło rolete tak jak miało byc! ale niechciało otworzyc dalej wiec zresetowałem jeszcze raz i oba guziki odsówały rolete zamiast jeden zasówac i teraz wogóle roleta przestała działac a jak chce zresetowac to cos tutaj jak sterowanie tak tyrkocze i nic sie nie dzieje!! wogóle nie działa ani dach ani roleta!! co sie mogło stac?? co zrobic????

Napisano

jak masz gdzieś w pobliżu ASO Mercedesa, to zapukaj do nich, w A-Klasse mieli taki sam - ponoć są bardziej w tej dziedzinie kumaci niż ASO Fiata ok.gif

EDIT: ah, nie zauważyłem że Paweł już to samo napisał, sorry bow.gif

Napisano

co zrobic????

Trzymaj cały czas wciśnięte pokrętło regulacji otwarcia dachu, nawet gdy słychać charakterystyczne pyknięcie i przygaszenie się lampek na całej podsufitówce. U mnie to pomogło, myślałem że robię zwarcie i puszczałem dinks gdy przygaszały kontrolki, ale wystarczyło przytrzymać dłużej i dach się skalibrował.

A sfiksował dlatego że głową przekręciłem pokrętło gdy poprawiałem się na fotelu zeby.GIF i to na dodatek przy -10 st temp. Otworzył się, ale zamknąć już nie chciał ( za każdym razem działało zabezpieczenie przeciw zgnieceniu mimo ze nic go nie blokowało ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.