Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zacieki wapienne na zderzaku

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jak widac auto nawet stojac w garazu moze cos zlego spotkac angryfire.gif no bo stalo sobie (malo jezdze bo do roboty na nogach smigam zlosnik.gif az je zabralem na myjnie

a tu mnie kolo z myjni wola i mowi "Czy wie Pan ze ma Pan zacieki wapienne na zderzaku?" ja na to yikes.gif a on mowi ze tego nie zmyja (ewentualnie razem z lakierem hehe.gif)

Skad takie cos? Tu sie mnie taka kaluza w garazu przypomniala. Garaz jest podziemny i cos z gory kapie - wyglada mi na wode z czyms niewiem.gif no i pokapalo tez na zderzak. Oczywiscie juz zagadalem z administracja budynku coby cos z tym zrobili tuk.gif

Pytanie: czy polerka to usunie czy czeka mnie lakierowanie? lakiernik przez telefon powiedzial ze jak na zderzaku to gorzej bo jest plastikowy wrrr.gif

Pozdrawiam

Napisano

LINK

też miałem wczoraj takie w miejscu gdzie woda spływa po uszczelkach i nie ma śladu - po tym sonaxie - można 2-ki albo 3-ki użyć.

Napisano

Poczytaj moją historię KLIK

Są podane przykładowe metody usunięcia zacieków, ja osobiście z lakieru zmyłem Cilitem GangBang - do łazienek do usuwania kamienia i rdzy.

Napisano
  • Autor

> Poczytaj moją historię KLIK

> Są podane przykładowe metody usunięcia zacieków, ja osobiście z

> lakieru zmyłem Cilitem GangBang - do łazienek do usuwania

> kamienia i rdzy.

Nie wiem czym ale lakiernik usunal to badziewie angryfire.gif ze zderzaka claps.gif Dzieki wszystkim za podpowiedzi.

Zostaly mi slady na elementach plastikowych czarnych - do tego zakupilem "czernidlo" - moze pomoze

No i na chromie tez troche widac - no i tez cos kupilem. Zobaczymy moze obejdzie sie na strachu no i na 100 PLN dla lakiernika palacz.gif

Napisano

> Nie wiem czym ale lakiernik usunal to badziewie ze zderzaka

> Dzieki wszystkim za podpowiedzi.

Może użył tego ??? Do kupienia w polskim Lidlu za 4,99PLN

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.