Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CCS gasnie

Featured Replies

Napisano

problem jest taki, ze jade sobie spokojnie np 80 na 5 i zwolnie chociaz troszke, doslownie na chwile zdejme noge z gazu i samochod gasnie :/ ponowne dodanie gazu nic nie daje, wylaczenie i wlaczenie zaplonu tez nie. dopiero jak sie zatrzymam calkiem to odpala z kluczyka bez problemu. tak samo jest, jak zahamuje silnikiem :/ dodam, ze marchewa sie nie zapala nawet na chwile jak zgasnie silnik. ostatnio wymienialem pompe paliwa, bo niedomagala i moze za plytko ja umiescilem i poprostu paliwo przeplywa do przodu przy zwalnianiu i juz pompa nie zasysa?? pacjent CCS

p.s. przy palowaniu do odciecia na pierwszych trzech biegach (4 nie ma gddzie) nie gasnie i paliwa nie brakuje. pomozcie...moze ktos cos mial podobnie...

Napisano
  • Autor

naprawde nikt nie wie co sie dzieje?? nie pomoze mi nikt??

Napisano

> naprawde nikt nie wie co sie dzieje?? nie pomoze mi nikt??

może cewki??sprawdz jeszcze czy ci sie rura z dolotu zimnego pow z pasa przedniego nie wypieła bo u mnie ostatnio to miało miejsce i silnik nie równo chodził i gasł na wolnych.

Napisano

na cewkach to by się marchewka zaświeciła, bo przerabiałem to u siebie. Szarpie samochodem, później zapala się marchewka, gaśnie i tak w kółko... podepnij go pod kompa może pokaż co go boli.

Napisano
  • Autor

> na cewkach to by się marchewka zaświeciła, bo przerabiałem to u

> siebie. Szarpie samochodem, później zapala się marchewka, gaśnie

> i tak w kółko... podepnij go pod kompa może pokaż co go boli.

juz wiem co go boli. nowa pompa nie wybiera tak nisko paliwa jak stara i dzis odpalilem, pochodzil i zgasl. jak chcialem znow odpalic to przepustnica sucha juz jest. czyli susza w baku sie zrobila. a i mam jeszcze pytanie. jak to jest, bo jak jest zimny i schodzi z obrotow, to wtysk podaje paliwo, ale jak tylko troche sie rozgrzeje, ze wskazowka sie bujnie, to juz przy schodzeniu z obrotow wtrysk nie podaje paliwa. czyli na cieplym prawidlowo, a na zimnym tez nie powinno tak byc??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.