Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linka zamka maski

Featured Replies

Napisano

Zapewne linkę maski wyjąć da radę razem z pancerzem... a jak z założeniem ? trzeba jakieś coś wybebeszać żeby poprowadzić z wnętrza auta do komory do zamka ? potrzebuje zmienić linkę razem z zamkiem, bo mi się rączka z tego metalowego diwajsu cały czas wysuwa bo coś się urwało crazy.gif

Ciężko będzie czy dam radę ?

Napisano

Nigdy tego nie robilem ale moze zaproponuje swa pomoc, przynajmniej teoretyczną. Do konca linki przywiąż jakiś sznurek,żyłkę lub coś innego. Wyciągnij całą linkę z pancerzem, na końcu będziesz miał wcześniej przygotowany sznurek. Odwiąż i przywiąż nową i ciągnij w drugą stronę wink.gif

Napisano
  • Autor

Hehe w sumie nie głupi pomysł grinser006.gif ale poczekam aż się wypowie ktoś kto już to robił ok.gif bardziej mnie też ciekawi kwestia tej rączki co jest wewnątrz auta, czy z niej da radę odkręcić jakoś ten pancerz czy jak to jest 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Nigdy tego nie robilem ale moze zaproponuje swa pomoc, przynajmniej

> teoretyczną. Do konca linki przywiąż jakiś sznurek,żyłkę lub coś

> innego. Wyciągnij całą linkę z pancerzem, na końcu będziesz miał

> wcześniej przygotowany sznurek. Odwiąż i przywiąż nową i ciągnij

> w drugą stronę

To bardzo dobry pomysł tylko zamiast sznurka użyłbym drutu jest mocniejszy i łatwiej go przecisnąć w trudno dostępnych miejscach smile.gif

Napisano

> Hehe w sumie nie głupi pomysł ale poczekam aż się wypowie ktoś kto

> już to robił bardziej mnie też ciekawi kwestia tej rączki co

> jest wewnątrz auta, czy z niej da radę odkręcić jakoś ten

> pancerz czy jak to jest

Do konca linki przywiąż jakiś sznurek,żyłkę lub drut. Wyciągnij całą linkę z pancerzem, na końcu będziesz miał wcześniej przygotowany sznurek. Odwiąż i przywiąż nową i ciągnij w drugą stronę

Przecież kolega Ci napisał... nie robił tego ale ja robiłem i przekopiowałem jego odpowiedź jako słuszną.... smile.gif

Tam gdzie jest ta wajha w kabinie są takie zatrzaski - trza je ścisnąć - obudowa wejścia linki wysuwa się w Twoją stronę i ciągniesz sobie.... smile.gif... ale nie mówię że będzie łatwo... ja użyłem takich cienkich szczypiec żeby sobie pomóc...

ja dodatkowo jak wsadzałęm linkę to smarnąłem sobie pancerz silikonem żeby dorze przechodził przez uszczelkę na ściance grodziowej silnika...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.