Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 w 1. Nie podświetlone kontrolki.

Featured Replies

Napisano

Mam nastepujące problemy frown.gif :

- przestała świeci kontrolka od ładowania, spróbowałem zmienić żarówe ale nic nie pomogło, jaka może być tego przyczyna??

- nie świeci mi żaden guzik (tzn. od świateł, awaryjnych,wycieraczek itd) jest podświetlenie suwaków ciepło zimno i gdzie ma "wiać". w każdym cc widze ze te podświetlenie działa. Mam cienkiego z 93r. i nie jest seryjnie ubogo wypozażony (uchylne tylne szyby, pasy z tyłu z napinaczami) na dowodzie zakupu pisze ze to dodatkowe wypozażenie smile.gif nie każdy cienki to ma ale przynjamniej mają podświetlone przyciski wink.gif

Napisano

> Mam nastepujące problemy :

> - przestała świeci kontrolka od ładowania, spróbowałem zmienić żarówe ale nic nie pomogło, jaka

> może być tego przyczyna??

> - nie świeci mi żaden guzik (tzn. od świateł, awaryjnych,wycieraczek itd) jest podświetlenie

> suwaków ciepło zimno i gdzie ma "wiać". w każdym cc widze ze te podświetlenie działa. Mam

> cienkiego z 93r. i nie jest seryjnie ubogo wypozażony (uchylne tylne szyby, pasy z tyłu z

> napinaczami) na dowodzie zakupu pisze ze to dodatkowe wypozażenie nie każdy cienki to ma ale

> przynjamniej mają podświetlone przyciski

Ja ci powiem że w mojej 700 serji nie świeciło nic poza deską:P

nie wiem czy to opcja czy jak hihi.

Ale zobaczymy jak zreanimuje nowe serducho.

Napisano
  • Autor

ok. jestem ciekawy czy tak było od nowości. Widze jak ludzie przerabiają podświetlenia a mi nawet guziki na zielono nie swiecą frown.gif

Napisano

> ok. jestem ciekawy czy tak było od nowości. Widze jak ludzie przerabiają podświetlenia a mi nawet

> guziki na zielono nie swiecą

No właśnie miałem tak samo ale w zasadzie nigdy sie nie zastanawiałem czy to ma świecić czy nie teraz wbiłeś mi klina i zaczynam rozkminiać że przyjemnie by było po ciemku jakby to świeciło smile.gif

Napisano
  • Autor

> No właśnie miałem tak samo ale w zasadzie nigdy sie nie zastanawiałem czy to ma świecić czy nie

> teraz wbiłeś mi klina i zaczynam rozkminiać że przyjemnie by było po ciemku jakby to świeciło

dokładnie mam taki sam problem tongue.gif zawsze oglądałem jak to tam modernizują te podświetlenia ale poogladałem i mi wystarczyło, ale jak przejechałem sie z kumplem jego cc to naprawde miło jak wszytsko świeci smile.gif

Napisano

> - przestała świeci kontrolka od ładowania, spróbowałem zmienić żarówe ale nic nie pomogło, jaka

A ładowanie jest? gdzies może styku nie ma.

> - nie świeci mi żaden guzik (tzn. od świateł, awaryjnych,wycieraczek itd) jest podświetlenie

> suwaków ciepło zimno i gdzie ma "wiać". w każdym cc widze ze te podświetlenie działa. Mam

> cienkiego z 93r. i nie jest seryjnie ubogo wypozażony (uchylne tylne szyby, pasy z tyłu z

> napinaczami) na dowodzie zakupu pisze ze to dodatkowe wypozażenie nie każdy cienki to ma ale

> przynjamniej mają podświetlone przyciski

W starszych cc świeciła tylko deska,zobacz ile kabli dochodzi do kostki przycisku - jak 3 to po wymianie na przycisk z diodą powinno świecić.Nawiewy powinny być podświetlone,sprawdź żarówki.

Napisano

sprawdz przy alternatorze czy nie urwał się ten cienki kabelek. On jest porzebny do tego, zeby się zapaliła kontorlka ładowania

Napisano
  • Autor

> sprawdz przy alternatorze czy nie urwał się ten cienki kabelek. On jest porzebny do tego, zeby się

> zapaliła kontorlka ładowania

Ostatnio własnie sprawdzałem przy alternatorze czy wszystko ok, ale sprawdze jeszcze raz dokładniej.

Napisano
  • Autor

> A ładowanie jest? gdzies może styku nie ma.

> W starszych cc świeciła tylko deska,zobacz ile kabli dochodzi do kostki przycisku - jak 3 to po

> wymianie na przycisk z diodą powinno świecić.Nawiewy powinny być podświetlone,sprawdź żarówki.

ok, pooglądam to, najwyżej porównam z cc od kolegi sprawdze czy będzie świeciło i najwyżej zainwestuje w podświetlane przyciski smile.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdz przy alternatorze czy nie urwał się ten cienki kabelek. On jest porzebny do tego, zeby się

> zapaliła kontorlka ładowania

okazało się, że to jednak ten kabelek smile.gif wymieniłem wsówke od nowa zamontowałem poizolowałem i świeci. Dzięki smile.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> A ładowanie jest? gdzies może styku nie ma.

> W starszych cc świeciła tylko deska,zobacz ile kabli dochodzi do kostki przycisku - jak 3 to po

> wymianie na przycisk z diodą powinno świecić.Nawiewy powinny być podświetlone,sprawdź żarówki.

do jednej kostki dochodzi 3 a w jednej mam 2 kabelki. Wiec nie ma 100% pewności czy będzie działać frown.gif chyba będę musiał pożyczyć od kogoś i sprawdzić czy świecą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.