Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rzeczoznawca Samochodwy

Featured Replies

Napisano

A jeśli coś stuka i ściąga to rzeczoznawca przejedzie sie tym autem ? pojedziemy do jakiegoś serwisu ? jako on oceni co jest zepsute ?

Napisano

jak widać nikt nie odpowiedział, ja też nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi. Spróbuj zadac pytanie jeszcze raz i napisz dokładnie w czym problem.

Napisano

> A jeśli coś stuka i ściąga to rzeczoznawca przejedzie sie tym autem ? pojedziemy do jakiegoś

> serwisu ? jako on oceni co jest zepsute ?

Jak cos stuka i stuka to jedzie sie na stacje diagnostyczna tam Panowie wrzuca Ci auto na szarpaki i beda widziec co stuka wink.gif

Napisano
  • Autor

Sory ze zle to przedstawilem , chodzi o to że miałem stłuczkę i wszystko super z zewnątrz rzeczoznawca mi ocenił natomiast co do zawieszenia dał taka notatkę " do sprawdzenia zbieżność i zawieszenie " czyli oni nie uwzględnia mi tego przy wypłacie odszkodowania ? dopiero gdy sprawdzę co się stało z zawieszeniem ? bo zbieżność jest zła bo kolega mi sprawdził . tylko nie wiem jak to z zawieszeniem i ta zbieżnością , jak oni pokryją te koszta i skąd będą wiedzieli co jest zepsute , mam im dostarczyć te dokumenty od mechanika ?

Napisano

> Sory ze zle to przedstawilem , chodzi o to że miałem stłuczkę i wszystko super z zewnątrz

> rzeczoznawca mi ocenił natomiast co do zawieszenia dał taka notatkę " do sprawdzenia

> zbieżność i zawieszenie " czyli oni nie uwzględnia mi tego przy wypłacie odszkodowania ?

> dopiero gdy sprawdzę co się stało z zawieszeniem ? bo zbieżność jest zła bo kolega mi

> sprawdził . tylko nie wiem jak to z zawieszeniem i ta zbieżnością , jak oni pokryją te koszta

> i skąd będą wiedzieli co jest zepsute , mam im dostarczyć te dokumenty od mechanika ?

Rzeczoznawca rozumiem byl od ubezpieczyciela?

No to jedziesz na stacje diagnostyczna i tam Ci panowie sprawdza i wypisza co do naprawy. Jak czegps nie ujeli w wycenie piszesz pismo o koretke.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.