Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzęglo? jakie wybrać

Featured Replies

Napisano

Witam czy sprzegło do golfa tdi może kosztować w okolicach 350-400 zl ? np z luka http://moto.allegro.pl/item954419550_sprzeglo_audi_a3_vw_golf_iii_passat_1_9tdi_2_0.html

jest to możliwe ? jest to orginalna częsć czy jakaś podróba ..jeśli ktoś jest obeznany w temacie to proszę o pomoc.. jakie kupić żeby nie wpakować sie w bagno .dzieki

Napisano

> Witam czy sprzegło do golfa tdi może kosztować w okolicach 350-400 zl ? np z luka

> http://moto.allegro.pl/item954419550_sprzeglo_audi_a3_vw_golf_iii_passat_1_9tdi_2_0.html

> jest to możliwe ? jest to orginalna częsć czy jakaś podróba ..jeśli ktoś jest obeznany w temacie to

> proszę o pomoc.. jakie kupić żeby nie wpakować sie w bagno .dzieki

Oryginał. Ceny na allegro sa bardzo niskie, ludzie tam sprzedający zarabiają grosze wycinajac sie obnizaja ceny.

Napisano

dziś do aut na pierwszy montaż sprzęgla robią głownie trzy firmy, Sachs, Valeo i LUK. W zależności od marki to może być "oryginał" tyle, ze nie kupiony w serwisie lub zamiennik. Jeśli chodzi o jakość to raczej niczym sie nie rózni. Do różnych aut polecają rózne sprzęgła, z tego co pamietam do Fiatów Valeo a do BMW Sachs itd. Do Golfa wziałbym Sachsa lub LUKa albo co tańsze.

Jeśli sprzęgło nowe to na allegro od sprawdzonego sprzedawcy nie bałbym sie brać.

Napisano

> 100% powiadasz?

> Kpl. sprzęgło z dwumasą do mojego mondka mają ponad 20% taniej, niż inni.

No to jest Hurtownia. Maja skle mozna podejsc osobiscie wszystko obmacac (fajna maja szefowa rotfl.gif).

Nie jest to sprzedawca tylko przez internet majacy tylko kompa ktory nigdy na oczy czesci samochodowej nie widzial wink.gif

Napisano

> No to jest Hurtownia. Maja skle mozna podejsc osobiscie wszystko obmacac (fajna maja szefowa ).

> Nie jest to sprzedawca tylko przez internet majacy tylko kompa ktory nigdy na oczy czesci

> samochodowej nie widzial

Ok, ale dowiadywałem się w kilku innych miejscach, gdzie ceny zawsze mieli niskie i wszędzie sporo drożej. Stąd moje pytanie. ok.gif

Napisano

> Ok, ale dowiadywałem się w kilku innych miejscach, gdzie ceny zawsze mieli niskie i wszędzie sporo

> drożej. Stąd moje pytanie.

Maja super ceny wink.gif Nawet znajomy ktory pracuje w sklepie mowi ze kupuje drozej niz oni sprzedaja w detalu.

Napisano

> No to jest Hurtownia. Maja skle mozna podejsc osobiscie wszystko obmacac (fajna maja szefowa ).

> Nie jest to sprzedawca tylko przez internet majacy tylko kompa ktory nigdy na oczy czesci

> samochodowej nie widzial

Szefową też można pomacać? grinser006.gifoink.gif

Napisano

> Ok, ale dowiadywałem się w kilku innych miejscach, gdzie ceny zawsze mieli niskie i wszędzie sporo

> drożej. Stąd moje pytanie.

znalazłem sklepik gdzie facet sprzedaje wszystkie czesci samochodowe, które mozna dostać w największych hurtowniach motoryzacyjnych. Ceny ma BARDZO niskie. pytam czemu? Pan robi bardzo duże obroty mając niski narzut i dzięki temu wypracował bardzo dobre zniżki. Tu jest pewnie podobnie

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Maja super ceny Nawet znajomy ktory pracuje w sklepie mowi ze kupuje drozej niz oni sprzedaja w

> detalu.

Ale klienta detalicznego, to chyba lekko zlewają - wśrodę rano zapytanie o zamówienie na grubo ponad 2 tzł i do dziś cisza... icon_rolleyes.gif

Napisano

> Ale klienta detalicznego, to chyba lekko zlewają - wśrodę rano zapytanie o zamówienie na grubo

> ponad 2 tzł i do dziś cisza...

Kupowalem ostatno tarcze i jakos nie bylo problemu. Zadzwon jeszcze raz moze zapomnieli wink.gif Kazemu moze sie zdarzyc wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.