Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

p2fl 3d ogranicznik...jak to wlozyc....?

Featured Replies

Napisano

kupilem ograniczniki do punciaka na szrocie - w calosci. koles musial je jakos wyciagnac - nie ma najmniejszego sladu wybijania nitu... ale kombinuje i ni cholery nie moge łajzy przecisnac przez ta mala dziurke........ pamietam natomiast ze komus sie to udalo bo juz kiedys wietrzylem ten temat....ale nie moge znalezc kto gdzie i kiedy....

wie ktos jak wlozyc ta lajze od flki? mam boczki zdjete cale wiec dostep mam bezproblemowy - ale jak bym nie krecil tak za nic nie moge przecisnac tego.... przeciez ci we fiacie musza jakos to montowac.........

Napisano

Witam.

Wymieniałem u siebie i nie było takich problemów, jedynie zdjęcie tapicerki było nieco problematyczne, aby niczego nie pourywać... Może guma się zawinęła, sparciała, coś przeszkadza po drodze...poświeć i zobacz jak sprawa wygląda....

Napisano
  • Autor

> Witam.

> Wymieniałem u siebie i nie było takich problemów, jedynie zdjęcie tapicerki było nieco

> problematyczne, aby niczego nie pourywać... Może guma się zawinęła, sparciała, coś przeszkadza

> po drodze...poświeć i zobacz jak sprawa wygląda....

juz sie dowiedzialem.........

obejrzalem drugie drzwi i doznalem oswiecenia....

bezwypadkowy punciak jak sie okazalo byl wypadkowy i wymienione mial boczne drzwi....na drzwi ze starej dwojki.... ktora to miala inny ogranicznik. w mk3 jest specjalne wyciecie i wchodzi caly ladnie.

zlamas pierd..

wyjasnia to dlaczego ogranicznik nie mial jednego ucha (mocowanego do budy) - po prostu je odcieli a nie peklo jak mi sie zdawalo.....

wa mac.... teraz musze leciec po ogranicznik od mk2 zwyklego....

Napisano

Życie... na szczęście ograniczniki nie są drogie hehe.gif Dobrze wszystko poskładaj i poskręcaj. U siebie za słabo dokręciłem, pojawiły się luzy, co przyczyniło się do szybkiego zużycia kolejnego ogranicznika....

Napisano

jeżeli u siebie masz z odkręcanym bolcem (przedzmianowe) to nie założysz po zmianowych

chyba że tak jak Gizio rozwiercisz trzpień i założysz z przed zmianowego trzpień

Napisano

> wa mac.... teraz musze leciec po ogranicznik od mk2 zwyklego....

tylko pamiętaj aby kupić przed zmianowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.