Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Garnek i kurtała

Featured Replies

Napisano

jako ze trzeba w koncu zdac to prawko i zakupic moto (Transalp albo maly V-strom) ale najsawpierw smile.gif trza kupic jakis garnek i paltocik smile.gif.

A wiec drodzy koledzy co polecacie do sumy ok 1600-1700 PLN ofc czym taniej tym lepiej ale na tym nie warto oszczedzac.

Myslalen o Nolanie N102 i kurtce Modeka O taaaaa bez cewnika oczywiscie. Dobre to firmy daja rade ???

Dodam ze na moto to w zasadzie po miescie bede pomykal.

Napisano

wiem, że są zadowoleni użytkownicy nolanów, ale jako sprzedawca tego typu akcesoriów bardziej rozglądałbym sie za Uvex'em, Shoei'em Raid II, Dainesem, ew HJC.

kurtka jeżeli Ci pasuje, to bierz smile.gif

Napisano

> ...

> Myslalen o Nolanie N102 i kurtce Modeka O taaaaa bez cewnika oczywiscie. Dobre to firmy daja rade

> ???

> Dodam ze na moto to w zasadzie po miescie bede pomykal.

Jak juz Nolana to raczej 103. To jest nowszy model.

O ile pamietam to 102 mial pewne wady konstrukcyjne zwiazane z szybka przyciemniana.

Napisano

proponuje ciemną kurtkę bo ta zaraz Ci się pobrudzi

Napisano

> proponuje ciemną kurtkę bo ta zaraz Ci się pobrudzi

Proponuję jasną kurtkę bo w ciemnej ugotujesz się latem icon_rolleyes.gif

Napisano

> Proponuję jasną kurtkę bo w ciemnej ugotujesz się latem

na lato sie kupuje inna a ja jednak jestem zwolennikiem ciemnych

Napisano

> Proponuję jasną kurtkę bo w ciemnej ugotujesz się latem

ciemna z dobrą wentylacją podczas jazdy jak ma się ugotować?

Napisano

> ciemna z dobrą wentylacją podczas jazdy jak ma się ugotować?

Można przyjąć, że kolega będzie jeździł tylko i wyłącznie po autostradach i wentylacja spełni swoją rolę... Ja na wszelki wypadek wolę brać pod uwagę to, że czasami będzie musiał się zatrzymać albo przynajmniej zwolnić.

Nie rozumiem mody na czarną odzież motocyklową (ktoś kiedyś powiedział, że są to "trumniaki").

Przecież to jest strasznie niepraktyczne przede wszystkim dlatego, że mocno nagrzewa się od promieni słonecznych. Nie jest prawdą, że odzież w jasnych kolorach brudzi się mocniej niż czarna - brudzi się tak samo i tak naprawdę to na czarnych ubraniach wyraźniej widać wszelkie zabrudzenia (chociażby rozbite robale).

Każdy może kupować to, co mu się podoba... tylko niech później nikt się nie skarży, że nie ostrzegałem!

Mam jasną kurtkę ale czarne spodnie i kask. Z doświadczenia wiem, że latem najgoręcej jest w głowę i w nogi icon_rolleyes.gif

Nigdy w życiu czarnego kasku i czarnych ubrań!

Napisano

> Nie rozumiem mody na czarną odzież motocyklową (ktoś kiedyś powiedział, że są to "trumniaki").

> Przecież to jest strasznie niepraktyczne przede wszystkim dlatego, że mocno nagrzewa się od

> promieni słonecznych.

Zgadzam sie !

Mimo iz sam mam ciemne ciuchy i czarny kask ... kolejne ciuchy beda jasne i bialy kask.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.