Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oklejanie tylnej szyby

Featured Replies

Napisano

No właśnie, jak to jest? Macie jakiś szczególny patent na tylną szybę ? Słyszałem, że z powodu jej wypukłości trzeba folie nieco przyciąć.

Chciałbym użyć takiej folii

http://moto.allegro.pl/item968065082_folia_do_przyciemniania_szyb_atest_75x300cm.html

Macie jakieś spostrzeżenia zlosnik.gif ? Szybka jest już wyjęta z okazji naprawy klapy, więc mam ochotę się nią pobawić.

Napisano

Witam !!!!

Powiem Ci tak nie ma potrzeby nacinania foli robilem to w ubieglym roku w moim uniaku a skoro masz szybe wyjeta to bez problemu uda Ci sie to zrobic polecam przygotowac sie do tej operacji w spryskiwacz z woda taki jak do mycia szyb przed cala operacja dokladnie umyc szybe i usunac wszystkie paprochy gdyz beda widoczne i poprosic kogos o pomoc a cala reszte robic wedlug instrukcji zalaczonej do foli z moich rad dodam ze usuwac wode najlepiej od srodka szyby do zewnatrz i uwazac aby sie nie zagiela gdyz zostanie po tym zagiecu niechciana kreska mad.gif a i kolejna rada orginalna packe do usuwania wody oblozyc kawalkiem jakiegos materialu unikniesz porysowania foli pozdrawiam i milej zabawy w razie co pytaj mam juz 2 auta w swojej karieze obklejone taka folia cool.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za wskazówki, spróbuje z jednego kawałka okleić. Zastanawiam się czy nie spróbować nałożyć folii pod wodą w wannie wink.gif, gdzieś czytałem o takiej metodzie. W sumie nie powinien nawet jeden bąbelek powietrza się dostać.

Napisano

Ja robilem to na stole i nie z tym najmniejszego problemu tylko nie odklejaj calej foli odrazu tylko czesciowo i w momencie odklejania warstwy ochronnej popryskac wode ze spryskiwacza i usunac ja tak zeby bylo juz ok i znow oderwac i usunac wode zaczac od ktoregos boku tak zeby bylo ci wygodnie a na sam koniec obciac to co wystaje oraz otwor na wycieraczke 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

A co myślisz o tej folii z Allegro? Kupiłbym sobie na miejscu u siebie, nie chce jakoś super drogiej. Jednak może warto kupić coś lepszego?

Napisano

Ja uzylem dokladnie tej samej kolor czarny super czarna mialem w nissanie sunnym i wieczorem nic przez nia nie widac a ta jest w sam raz jump.gif

Napisano
  • Autor

Heh grinser006.gif znajomy tak miał, to serio mało było widać przez nie wieczorem.

Ja chce czarną jasną 45%, może kupie jutro to się z nią zmierzę. food.gif

Napisano

> Heh znajomy tak miał, to serio mało było widać przez nie wieczorem.

> Ja chce czarną jasną 45%, może kupie jutro to się z nią zmierzę.

Ja brałem najtańszą folię z allegro.

Szybka out- jedna osoba do pomocy, duuużo wody i powolne jej usuwanie. Jak masz wiązki, to trzeba dobrze wodę usuwać, żeby bąbli nie było.

parę h roboty i da radę. Nie polecam używania suszarki- wyłażą bąble...

Napisano

> Witam !!!!

> Powiem Ci tak nie ma potrzeby nacinania foli robilem to w ubieglym roku w moim uniaku a skoro masz

> szybe wyjeta to bez problemu uda Ci sie to zrobic polecam przygotowac sie do tej operacji w

> spryskiwacz z woda taki jak do mycia szyb przed cala operacja dokladnie umyc szybe i usunac

> wszystkie paprochy gdyz beda widoczne i poprosic kogos o pomoc a cala reszte robic wedlug

> instrukcji zalaczonej do foli z moich rad dodam ze usuwac wode najlepiej od srodka szyby do

> zewnatrz i uwazac aby sie nie zagiela gdyz zostanie po tym zagiecu niechciana kreska a i

> kolejna rada orginalna packe do usuwania wody oblozyc kawalkiem jakiegos materialu unikniesz

> porysowania foli pozdrawiam i milej zabawy w razie co pytaj mam juz 2 auta w swojej karieze

> obklejone taka folia

Ja polecam żeby nie było rys wyrzucić tą packe co dają do tego bo to rysuje w cholere najlepsza packa która nie rysuje ci folii to sciągacz do wody bo masz gumę i ona dobrze zbiera i nie rysuje folii wink.gif

Napisano

> Ja polecam żeby nie było rys wyrzucić tą packe co dają do tego bo to rysuje w cholere najlepsza

> packa która nie rysuje ci folii to sciągacz do wody bo masz gumę i ona dobrze zbiera i nie

> rysuje folii

Najzwyklejsza bawełniana szmatka daje radę tongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.