Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pany gdzie w albei 1.2 jest gniazdo do kompa?

Featured Replies

Napisano

Trochę mi wstyd ale znaleźć nie mogę. oslabiony.gif

Jutro taty auto jedzie do gazownika bo wywaliło błąd wtrysków na desce rozdzielczej.

Ostatnią taką przygodę mieliśmy 3 lata temu, wtedy poszła listwa gazowa, i wywaliło właśnie błąd wtrysków na desce.

I nie wiem teraz czy instalka gazowa ma swoją wtyczkę czy może to jedna i ta sama od kompa? hmm.gif

Napisano

zalezy jaka masz instalke.

ja np mam sekwencje i mam osobna 3 pinowa wtyczke do gazu w okolicy komputera gazowego, a wtyczka diagnostyczna benzyny jest tez obok kompa bynajmiej u mnie zeby.GIF

Napisano

Instalacja gazowa ma raczej na pewno osobną wtyczkę, wszystko zależy od instalacji, musisz szukać gdzieś pod maską.... u mnie jest to czarna zaślepiona kostka 3 na 4 cm na 4 piny smile.gif (OMVL DREAM XXL).

ps. też miałem problem z tą kontrolką... zacznij tankować na Shellu, od ponad 50k nic się nie dzieje wink.gif

Napisano
  • Autor

> Instalacja gazowa ma raczej na pewno osobną wtyczkę, wszystko zależy od instalacji, musisz szukać

> gdzieś pod maską.... u mnie jest to czarna zaślepiona kostka 3 na 4 cm na 4 piny (OMVL DREAM

> XXL).

> ps. też miałem problem z tą kontrolką... zacznij tankować na Shellu, od ponad 50k nic się nie

> dzieje

Racja panie okazało się że gaz był słabej jakości i musieli siakieś węże druciakiem przepychać icon_rolleyes.gif

Pokazałem tatusiowi gdzie jest BP, ponadto wszystke błedy w serwisie usunęli, zrobili przegląd instalacji i wzieli 80zł zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.