Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światła podczas rozruchu....

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam pytanie bo sam juz nie wiem jak powinno być....

Z tego co pamiętam to podczas rozruchu wyłączane są wszystkie odbiorniki np radio czy światła mijania a powinne pozostać jedynie światła pozycyjne - tak ja to pamiętam.

Otóż od pewnego czasu zauważyłem, że odbiorniki takie jak np radio są wyłączane na ten moment ale światła mijania nie są wyłączane a jedynie przygasają ze względu na spadek napiecia.

I tu proszę o podpowiedź: czy ja dobrze pamiętam i powinny być wyłączane mijania na ten moment i u mnie cos się zepsuło (że nie wyłączają się) czy nie maja się wyłączać czy też jest jakaś ukryta funkcja, która aktywuje/deaktywuje tą właściwość w odniesieniu do świateł mijania?

Pozdrawiam

Napisano

A nie mozesz po prostu odplac na wyłączonych swiatlach? Czy tez masz jakis automat do włączania zamontowany...

Napisano

U mnie od początku w czasie rozruchu wyłączało się radio i dmuchawa ale światła, tak jak u Ciebie tylko lekko przygasają ze wzgledu na spadek napięcia mocno obciążonego rozruchem akumulatora.

Napisano
  • Autor

> U mnie od początku w czasie rozruchu wyłączało się radio i dmuchawa ale światła, tak jak u Ciebie

> tylko lekko przygasają ze wzgledu na spadek napięcia mocno obciążonego rozruchem akumulatora.

Tak tak tylko mi się wydaje, że poprzednio mijania też były wyłączane na ten moment wraz z dmuchawą, radiem..itp .. ale teraz to już sam nie wiem hmm.gif

Pozdr

Napisano

> Tak tak tylko mi się wydaje, że poprzednio mijania też były wyłączane na ten moment wraz z

> dmuchawą, radiem..itp .. ale teraz to już sam nie wiem

> Pozdr

W bravie tak miałeś, chyba makaroniarze wpadli na pomysł, że można oszczędzić na przekaźnikach i NB nie wyłączają się.

Chyba, że mam coś zepsute od nowości. hmm.gif

Napisano

> W bravie tak miałeś, chyba makaroniarze wpadli na pomysł, że można oszczędzić na przekaźnikach i NB

> nie wyłączają się.

> Chyba, że mam coś zepsute od nowości.

W PII też tylko przygasały pod obciążeniem aku więc wcale mnie nie dziwi, że w NB też jest tak samo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.