Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana oświetlenia

Featured Replies

Napisano

Witam. Ja z sąsiedniego kącika. POnieważ szukajka nic nie dała to pytam zakładając ten etmat:)

Problemy dotyczą FIATA GRANDE PUNTO 1.4 2006r

1. mam problem z światłem stop - za chiny ludowe nie chce on wyjśc, boje się że może coś pęknąc. macie jakiś patent jak to wyciągnąć?

2. Jak wymienić żarówkę podświetlającą pokrętła klimatyzacji manualnej? można ten panel z pokrętłami jakoś wyciągnąć?

prosze o pomoc. smile.gif pozdrawiam:)

Napisano

> Witam. Ja z sąsiedniego kącika. POnieważ szukajka nic nie dała to pytam zakładając ten etmat:)

> Problemy dotyczą FIATA GRANDE PUNTO 1.4 2006r

> 1. mam problem z światłem stop - za chiny ludowe nie chce on wyjśc, boje się że może coś pęknąc.

> macie jakiś patent jak to wyciągnąć?

Jesli masz na mysli trzecie swiatlo stopu, to trzeba sie troche nameczyc i uzyc sily. Opis wyjmowania jest w instrukcji obslugi.

> 2. Jak wymienić żarówkę podświetlającą pokrętła klimatyzacji manualnej? można ten panel z

> pokrętłami jakoś wyciągnąć?

> prosze o pomoc. pozdrawiam:)

Trzeba wyjac radio i dopiero jest mozliwosc dobrana sie do panelu wentylacji. Sa w nim dwie zaroweczki.

Napisano
  • Autor

> Jesli masz na mysli trzecie swiatlo stopu, to trzeba sie troche nameczyc i uzyc sily. Opis

> wyjmowania jest w instrukcji obslugi.

> Trzeba wyjac radio i dopiero jest mozliwosc dobrana sie do panelu wentylacji. Sa w nim dwie

> zaroweczki.

1. co do tego światła wiem ze jest opis w inrtukcji. nim się kierowałem. ale to dziadostwo nie chce puścic z jednej strony. wygląda jakby był przyklekjony.

2. to widze trochę więcej roboty z tymi żarówkami jets. po wyciągnięciu radia jest bezproblemowy już dostęp do żarówek?

dziękuje za odpowiedż:)

Napisano

> 1. co do tego światła wiem ze jest opis w inrtukcji. nim się kierowałem. ale to dziadostwo nie chce

> puścic z jednej strony. wygląda jakby był przyklekjony.

Niestety u mnie tez tak ciasno siedzial i mialem problemy z wyjeciem. Pewnie gdybym teraz to robil, problem by powrocil zlosnik.gif

> 2. to widze trochę więcej roboty z tymi żarówkami jets. po wyciągnięciu radia jest bezproblemowy

> już dostęp do żarówek?

Nie pamietam dokladnie, trzeba chyba jakos odchylic panel ogrzewania, bo inaczej bedzie ciezko dobrac sie do zarowek. Tylko nie wiem czy panel jest na jakis zaczepach, czy moze przykrecony srubkami niewiem.gif

Napisano

> Witam. Ja z sąsiedniego kącika. POnieważ szukajka nic nie dała to pytam zakładając ten etmat:)

> Problemy dotyczą FIATA GRANDE PUNTO 1.4 2006r

> 1. mam problem z światłem stop - za chiny ludowe nie chce on wyjśc, boje się że może coś pęknąc.

> macie jakiś patent jak to wyciągnąć?

> 2. Jak wymienić żarówkę podświetlającą pokrętła klimatyzacji manualnej? można ten panel z

> pokrętłami jakoś wyciągnąć?

> prosze o pomoc. pozdrawiam:)

Ad.2

pisz na priv, zrobiłem instrukcję jak to zrobić, bo z m-c temu wyminiałem żaróweczki. Zakup sobie 2 szt żaróweczek W1,2W i zarezerwuj z 0,5 - 1 h czasu, to powinno Ci wystarczyć, żeby wymienić żaróweczki (lepiej odrazu 2 szt., żeby za m-c może 2 do tego jeszcze raz nie wracać)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Ad.2

> pisz na priv, zrobiłem instrukcję jak to zrobić, bo z m-c temu wyminiałem żaróweczki. Zakup sobie 2

> szt żaróweczek W1,2W i zarezerwuj z 0,5 - 1 h czasu, to powinno Ci wystarczyć, żeby wymienić

> żaróweczki (lepiej odrazu 2 szt., żeby za m-c może 2 do tego jeszcze raz nie wracać)

> Pozdrawiam

Dziękuje za pomoc smile.gif zastanawiam sie czy po prostu białych diod tam nie dac i będzie świety spokoj na dłuższy czas ;p pozdrawiam smile.gif wysłąłem wiadomośc na priv smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.