Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magłownica Astra=Lanos?

Featured Replies

Napisano

Witam. A więc kupiłem magłownicę używkę. Magłownica wyciągnięta z lanosa ale miała pasować do astry i jest prawie identyczna jak ta w mojej astrze ale jest problem. Sworzeń który zaznaczyłem ma frez i w tej nowej magłownicy jest o dosłownie milimetr grubszy i nie idzie tego wsadzić na drążek kierowniczy. Czy można lekko przyszlifować frezu aby wszystko grało?

283648722-990311606.jpg

post-97093-14352507553647_thumb.jpg

Napisano

Dla AF kompatybilna wprost jest przekladnia kierownicza od VA i Calibry. Jesli walek wejsciowy przekladni z Lanosa jest minimalnie wiekszy w sensie wysokosci powierzchni plaskiej, dzialajacej na zasadzie klina dla lacznika walu kolumny kierownicy, to mozna go zeszlifowac lub wymienic lacznik walu kolumny kierownicy na ten z Lanosa.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Dla AF kompatybilna wprost jest przekladnia kierownicza od VA i Calibry. Jesli walek wejsciowy

> przekladni z Lanosa jest minimalnie wiekszy w sensie wysokosci powierzchni plaskiej,

> dzialajacej na zasadzie klina dla lacznika walu kolumny kierownicy, to mozna go zeszlifowac

> lub wymienic lacznik walu kolumny kierownicy na ten z Lanosa.

> Pozdrawiam

O właśnie mi o tą powierzchnię chodzi. Jest minimalnie większa no i ten sworzeń jest troszeczkę dłuższy ale to raczej nie problem. Jutro zeszlifuje bo już dzisiaj czasu mi zabrakło.

20.GIF

Napisano

A kolego zapytam się dlaczego zmieniłeś maglownicę?

I najważniejsze pytanie jaka cena?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> A kolego zapytam się dlaczego zmieniłeś maglownicę?

> I najważniejsze pytanie jaka cena?

> Pozdrawiam

Kupiłem ponieważ magłownica dostała strasznych luzów i coś w niej trzeszczało. Kupiłem na allegro używkę za 100zł ale się zobaczy czy to coś warte.

Napisano

> Kupiłem ponieważ magłownica dostała strasznych luzów i coś w niej trzeszczało. Kupiłem na allegro

> używkę za 100zł ale się zobaczy czy to coś warte.

Jak już założysz napisz jakie wrażenia, u mnie też są wyczuwalne luzy - może w przypływie gotówki zdecyduję się na wymiane 20.GIF

Napisano

Koledzy warto czasem napisać w dziale kupię /sprzedam ok.gif mam 3 magle do astry w piwnicy ,stanu nie potrafię na oko ocenić wink.gif Dwie kupił mój ojciec do swojej astry ale nie wymienił icon_eek.gif ja założyłem wspomę więc się została kolejna smile.gif jedną z nich mogę oddać nawet za przysłowiową flaszkę spineyes.gif ale odbiór i oględziny na miejscu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak już założysz napisz jakie wrażenia, u mnie też są wyczuwalne luzy - może w przypływie gotówki

> zdecyduję się na wymiane

Ok napisze. Dzisiaj nie złożyłem bo czasu znowu zabrakło ale jutro to muszę skończyć i dam znać czy jest lepiej

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jak już założysz napisz jakie wrażenia, u mnie też są wyczuwalne luzy - może w przypływie gotówki

> zdecyduję się na wymiane

Już złożone. Wszystko Ok. Luzów zero i ładniutko chodzi. Muszę jeszcze tylko na zbieżność skoczyć bo lekko kierownice mam skręconą jak jadę na wprost.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.