Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana progów CC

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Jako że nikt nie zechciał kupić mojego CCS a ja dzisiaj znowu nabrałem chęci na dalsze dłubanie postanowiłem przygotować auto do wymiany progów. Mam w związku z tym kilka pytań:

1. jechał ktoś bez progów? Potrzebuje je wyciąć, zabezpieczyć podproża(podłużnice) i pojechać do lakiernia żeby wspawał nowe. Pytanie czy się auto wtedy nie rozejdzie zlosnik.gif?

2. Jak u was wyglądały podproża, po zdjęciu progów? Z tego co doszedłem endoskopem tragedii nie ma, ale nie wszystko udało mi się zobaczyć, dlatego mile widziane foty jak to u Was wyglądało.

3. skąd na podłodze wziął mi się czerwony płyn? auto stało zamknięte całą zimę? Ale to pytanie już raczej do wróżki grinser006.gif

Napisano

> Witajcie

> Jako że nikt nie zechciał kupić mojego CCS a ja dzisiaj znowu nabrałem chęci na dalsze dłubanie

> postanowiłem przygotować auto do wymiany progów. Mam w związku z tym kilka pytań:

> 1. jechał ktoś bez progów? Potrzebuje je wyciąć, zabezpieczyć podproża(podłużnice) i pojechać do

> lakiernia żeby wspawał nowe. Pytanie czy się auto wtedy nie rozejdzie ?

> 2. Jak u was wyglądały podproża, po zdjęciu progów? Z tego co doszedłem endoskopem tragedii nie ma,

> ale nie wszystko udało mi się zobaczyć, dlatego mile widziane foty jak to u Was wyglądało.

> 3. skąd na podłodze wziął mi się czerwony płyn? auto stało zamknięte całą zimę? Ale to pytanie już

> raczej do wróżki

że ja przegapiłem to, daj jakieś informacje o tym ccs-ie bo się właśnie rozglądam za jakimś zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> że ja przegapiłem to, daj jakieś informacje o tym ccs-ie bo się właśnie rozglądam za jakimś

witaj tutaj masz więcej info link

auto ma do wymiany progi, z zewnątrz nic nie widać, ale zaczyna je brać od środka. Jeśli byś chciał to ogłoszenie jest ważne do środy, potem oddaje auto na wymianę progów i nie będę sprzedawał, wczoraj przy nim posiedziałem i znowu nabrałem ochoty na dłubanie przy ccsie grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.