Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie

Featured Replies

Napisano

bardzo dobry kolega ma do sprzedania audi a6 z dość kontrowersyjnym silnikiem 2.5 TDI o mocy 150km. Rocznik auta jest 2000, sedan bordowy, z dobrym wyposażeniem oraz: nie otwierającym się oknem, odstającymi klamkami, palącą się kontrolką air-bag, wiecej rzeczy nie widzialem chcoaisz troche tym pojezdzilem. Przebieg na chwilę obecna 215kkm, turbo do wymiany z racji tego że sie nie stosuje do zasad rozgrzewania i studzenia. W salonie audi ''Idczak'' w łodzi auto miało wymieniane: w lipcu zeszłego roku rozrząd, w lutym elementy zawieszenia, dokładnie ktore nie wiem ale z racji tego że jezdzi na niskoprofilowych 18'' to sie wybija oraz kompletną dwumasę ze sprzeglem jakoś też w wakacje. Cena jak dla mnie 16-17kzł z 2 kompletami kół, oplaca się ??

Napisano

Nie oplaca sie.

Co to Turbo to jest uszkodzone czy co? Bo nie rozumiem.

Napisano
  • Autor

> Nie oplaca sie.

> Co to Turbo to jest uszkodzone czy co? Bo nie rozumiem.

ma przbieg powyzej 200kkm, a on nie dba o to, trzeba by bylo sprawdzic ale sadze ze trzebaby bylo regenerowac

Napisano

Wiesz tez moja Trubina ma 190 tys przebiegu i sprawuje sie bez zastzrezen. Cos mam wrazenie z Twego opisu ze auto jest zaniedbane. A takich aut sie nie kupuje chyba ze jest naprawde dobra cena a 16-17 tysiecy nie sa jakas rewelacja.

Popatrz na ogloszenia i sie zastanow wink.gif

Napisano
  • Autor

> Wiesz tez moja Trubina ma 190 tys przebiegu i sprawuje sie bez zastzrezen. Cos mam wrazenie z Twego

> opisu ze auto jest zaniedbane. A takich aut sie nie kupuje chyba ze jest naprawde dobra cena a

> 16-17 tysiecy nie sa jakas rewelacja.

> Popatrz na ogloszenia i sie zastanow

za te 17k zł ciezko jest cos podobnego znalezc w necie

Napisano

> za te 17k zł ciezko jest cos podobnego znalezc w necie

moim zdaniem nie warto nie widzialem co prawda auta ale jak dla mnie z opisu to wynika ze gosc nie dba o fure w ogole a na bank nie dba o srodek skoro nie dab o tak podstawowa rzecz jak chlodzenie turbiny :/

Napisano

Bez fotek itd... nic się nie da powiedzieć...ale niestety z opisu to raczej nie wygląda na zadbany egzemplarz.. piszesz że nie stosuje się do tego że zanim depnie nie czeka na odp.temp.silnika i nie chłodzi turbiny to powiem ci że w 2gim przypadku upieczesz sobie turbinę i owszem możesz ją wymienić ale w przyp.1 czyli butuje na zimnym oj.....to już jest bardzo bolesne dla diesla..... ja bym wiedząc o takim "dbającym" koledze dał sobie spokój...ale to Twoja decyzja..

Napisano
  • Autor

> moim zdaniem nie warto nie widzialem co prawda auta ale jak dla mnie z opisu to wynika ze gosc nie

> dba o fure w ogole a na bank nie dba o srodek skoro nie dab o tak podstawowa rzecz jak

> chlodzenie turbiny :/

jesli chodzi o srodek jest zadbane, myte pucowane, fotele nie sa poprzecierane czy cos a kiera wytarta. Byl na serwisie niby turbo ok, daje dobre cisnienie nie ma czegos takiego jak przeladowanie albo niedoladowanie, porobie zdjecia i wystawie jutro ok.gif

Napisano

Widzę niestety że jesteś lekko napalony na to auto..... ochłoń trochę....piszemy Ci że najważniejsza rzecz czyli silnik nie wygląda na "dbany" a Ty że wnetrze jest zadbane ?.......... i turbo pompuje.........wymiana nawet turbo w porównaniu do kosztów ew.remontu tego silnika może nie zrekompensować Ci zadowolenia z zadbanego wnętrza... dawaj foty...

Napisano

> no i tak wyglada radio za zaslepka

Poszukaj lepiej A4 jak już chcesz takiej mniej więcej wielkości autko... Uda Ci się w lepszym stanie znaleźć. Ja za tyle kupiłem A4 z 99r, z przebiegiem 112tyś, klima, wszystko działa, rozrząd wrazie czego wymieniłem, autem jeżdze od sierpnia 09r do teraz i teraz dopiero musze wymienić tylko plecionke przy tłumiku.

Napisano

> no i tak wyglada radio za zaslepka

Wiesz co ogladnij to auto. Jedz poznej zobacz inne w podobnej cenie i pomysl czy warto. Przez neta Ciezko ztwierdzic. Z opisu wyglada slabo ale ze zdjec niema tragedi wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.