Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

regeneracja reduktora czy nowy

Featured Replies

Napisano

Witam zastanawiam sie nad regeneracją reduktora BRC ECO AT90E 140kw, zestaw naprawczy to koszt 70zł (niby ogr) a nowy reduktor to koszt ok 300zł

i moje pytanie czy po dokładnym wyczyszczeniu reduktora,kanałów i wymianie wszystkiego co znajduje sie w zestawie naprawczym moze byc cos nie tak ? przeciez reduktor to tylko troszke aluminium nie liczac gumek, ale słyszałem ze co niektórym sie regeneracja nie powiodła tylko nie wiem z jakich to moze byc przyczyn.

Co radzicie?

Napisano

Regenerowałem reduktor Tartarini. Regeneracja się powiodła, wszystko działa, jak należy. Mogę polecić regeneracje, co prawda reduktora Tartarini, ale myślę, że i w Twoim przypadku będzie OK. wink.gif

Napisano

Regenerowałem swoje Lovato. Działa lepiej jak nowy 893goodvibes.gif. Podstawa to dwie prawe ręce wymiana wszystkich elementów gumowych, czyszczenie do cna i dokładny montaż.

Napisano

> Witam zastanawiam sie nad regeneracją reduktora BRC ECO AT90E 140kw, zestaw naprawczy to koszt 70zł

> (niby ogr) a nowy reduktor to koszt ok 300zł

Ja regenerowałem ten reduktor, żadnych problemów, od 2 lat śmiga, trzyma parametry. Jedyne czego nie zrobiłem, a ponoć się to robi, to jak przeciągniesz przez otwór w dżwigienkach takie gumki zamykające dysze, to pozostałą część gumy, za którą ciągnąłeś, należy obciąć bo coś tam może blokować. Już nie pamiętam dokładnie co. A regeneracja naprawdę bezproblemowa, tylko kup sobie od razu z zestawem króćce wodne, bo mi przy wymianie oba pękły, ten plastik wręcz kruszył się w palcach. Zainwestuj najlepiej w mosiężne. Mi się udało dostać jakiś stary reduktor z sekwencji za 20 zł i przełożyłem sobie te króćce i spokój.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.