Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Choinka na tablicy

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Wstępem napiszę, że miałem problemy z ogromnym wyciekiem ropy (siwy dym podczas jazdy i spód auta zawalony od silnika aż do tylnej szyby - tak zarzucało... Mechanik podokręcał co trzeba itd. Ponieważ świeciła mi się poducha, poprosiłem też o examiner - ale nie mógł się połączyć. Powycierał spód auta od ropy i uskuteczniłem powrót do domu. Po kilkunastu kilometrach nagle szarpnęło autem i zapaliły się wszystkie kontrolki. Część zgasła ale (poza poduchą która cały czas się świeci) zostały kontrolki ręcznego, ABSu i migający akumulator (ładowanie). Ten ostatni po kilkunastu sekundach migania zgasł. Sądząc, że może komp chwycił jakiś błąd odłączyłem na noc aku. Rano podłączenie odpalenie i... te same kontrolki włącznie z migającym aku. Ponadto szyby nie działają i z alarmem coś nie tak (nie rozłącza zapłonu). Po 1 km jazdy aku gaśnie a ABS i hamulce świecą, szyby działają... Byłem przy naprawie i nie widziałem aby gość coś uszkodził. Może jakaś kostka albo po prostu od ropy zwarcia się porobiły? Jakieś sugestie? Miał ktoś podobne efekty świetlne u siebie? confused.gif

Napisano

Mi jak siadł altek to zapaliło sie ładowanie oraz abs poducha itp, sprawdz czy laduje altek, poprostu brakuje mu pradu do abs i innych pierdół

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.