Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakie wachacze do pssata B5

Featured Replies

Napisano

> pany jakie zamienniki wahaczy najlepsze czy te za 450zl na allegro będą ok

450 zł za sztukę czy za komplet? hehe.gif

A tak na powaznie ... na chłopski rozum, nie może byc dobre coś czego cały zestaw kosztuje tyle (prawie) co renomowanej firmy jeden wahacz.

Kupisz taniego chińczyka i potem okazuje sie że auto sciaga, nie da sie ustawić tego czy tamtego. Czytałem o przypadkach innych wymiarów i ksztaltów.

Poza tym to pozorna oszczędnośc. Wymiana (o ile sam sobie tego nie zrobisz) też trochę kosztuje i czasu zajmie , wiec zakup kolejnego zestawu po przejechaniu 10 czy 15 tys km jest mówiąc krótko nieopłacalne. Lepiej przełknąć i dołozyć do zakupu czegoś co starczy na dłużej i nie bedzie powodowało powstawania mysli "urwie sie co czy nii urwie". Takie przemyslenie.

Niżej Febi bym nie schodził. Ktos tam jeszcze pisal ,ze z taniej półki jeździ na Master Sport -zrobił ok 20 tyś. i cisza ale po 10 tys. poleciały drązki.

Amen.

Napisano
  • Autor

> 450 zł za sztukę czy za komplet?

> A tak na powaznie ... na chłopski rozum, nie może byc dobre coś czego cały zestaw kosztuje tyle

> (prawie) co renomowanej firmy jeden wahacz.

> Kupisz taniego chińczyka i potem okazuje sie że auto sciaga, nie da sie ustawić tego czy tamtego.

> Czytałem o przypadkach innych wymiarów i ksztaltów.

> Poza tym to pozorna oszczędnośc. Wymiana (o ile sam sobie tego nie zrobisz) też trochę kosztuje i

> czasu zajmie , wiec zakup kolejnego zestawu po przejechaniu 10 czy 15 tys km jest mówiąc

> krótko nieopłacalne. Lepiej przełknąć i dołozyć do zakupu czegoś co starczy na dłużej i nie

> bedzie powodowało powstawania mysli "urwie sie co czy nii urwie". Takie przemyslenie.

> Niżej Febi bym nie schodził. Ktos tam jeszcze pisal ,ze z taniej półki jeździ na Master Sport

> -zrobił ok 20 tyś. i cisza ale po 10 tys. poleciały drązki.

> Amen.

czytałem niedawno opinie na temat Master Sport i ludzie sobie to chwalą oczywiście są przeciwnicy ze tylko i wyłącznie oryginalny powiem tak wole rocznie wydać 600zl na taki komplecik niż dać 1600zl i przejechać w ciągu roku o 2 tysiące więcej, ale dzięki za info pozdro zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> TRW jest ok ale cena mnie nie bawi

to kup komplet na allegro za 450 zl i wymieniaj je co miesiac waytogo.gifzlosnik.gif

jak trw jest za drogie

Napisano
  • Autor

> to kup komplet na allegro za 450 zl i wymieniaj je co miesiac

> jak trw jest za drogie

co miesiąc nie,ale co roku mogę, druga sprawa ten komplet kosztuje 600zl a nie 450

Napisano

> co miesiąc nie,ale co roku mogę, druga sprawa ten komplet kosztuje 600zl a nie 450

waytogo.gif

Napisano

> co miesiąc nie,ale co roku mogę, druga sprawa ten komplet kosztuje 600zl a nie 450

Jezeli odpowiada Ci komplet wahaczy z nizszej polki to nie wiem po co zadajesz pytanie??

Przeciez masz i znasz odp. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jezeli odpowiada Ci komplet wahaczy z nizszej polki to nie wiem po co zadajesz pytanie??

> Przeciez masz i znasz odp.

np upewniam sie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> np upewniam sie

a po co jak mówią Ci że kupa a ty i tak dalej będziesz żarł i mówił że pyszna no.gif

u znajomego wymienialiśmy wahacze w A4 właśnie jakieś takie zamienniki z allegro za 500zł i powiem Ci tak wmontować to to w miejsce tych starych był problem a rozleciały się po około 2000km (nie wiem ile to dla Ciebie ale ja tyle to robię w miesiąc-góra półtora) sick.gif

Napisano
  • Autor

> a po co jak mówią Ci że kupa a ty i tak dalej będziesz żarł i mówił że pyszna

> u znajomego wymienialiśmy wahacze w A4 właśnie jakieś takie zamienniki z allegro za 500zł i powiem

> Ci tak wmontować to to w miejsce tych starych był problem a rozleciały się po około 2000km

> (nie wiem ile to dla Ciebie ale ja tyle to robię w miesiąc-góra półtora)

juz po sprawie do wymiany byly tylko laczniki wachacza te dolne kupilem ricambi i po sprawie zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.