Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

da sie to zaadoptowac??

Featured Replies

Napisano

moja kierownica juz jest poprzecierana na ramionach a zaden fachowiec od obszywania nie chce podjac sie obszyca całej (chciałbym skóre mieć za klaksonem). i tak sobie myśle czy nie da sie zaadoptowac kierownicy np z 500??

Kierownica 500

Napisano

jak ma taki sam frez to podejdzie, trudno tylko powiedzieć jak z odbijaniem kierunków i z klaksonem, chociaż klakson to można jakoś zdrutować w ostateczności wink.gif

Napisano
  • Autor

> jak ma taki sam frez to podejdzie, trudno tylko powiedzieć jak z odbijaniem kierunków i z

> klaksonem, chociaż klakson to można jakoś zdrutować w ostateczności

przypuszczam ze w 500 jest juz wielofrez a w SC jest z tego co pamietam śruba 6-ścio ramienna frown.gif

Napisano

zastanawiam się nad tym czy wieloklin (czy jak to się tam nazywa) na którym osadzona jest kierownica jest taki sam w cento jak i 500

Napisano

> zastanawiam się nad tym czy wieloklin (czy jak to się tam nazywa) na którym osadzona jest

> kierownica jest taki sam w cento jak i 500

jeżeli wieloklin będzie ok to podejdzie

Napisano
  • Autor

> jeżeli wieloklin będzie ok to podejdzie

tylko jak to sprawdzic??

Napisano

> tylko jak to sprawdzic??

najlepiej zagadac do kogos kto robi przy 500tkach na fiacie, zeby zrobil foto, wtedy sobie to mozesz porownac. Wiem, ze maluch i cc maja inny wieloklin, takze moze sie okazac, ze sc i 500 tez beda mialy inny, a wtedy to cala kolumne kierownicza musialbys adaptowac do sc 270751858-jezyk.gif

Napisano

> przypuszczam ze w 500 jest juz wielofrez a w SC jest z tego co pamietam śruba 6-ścio ramienna

cos Ci sie pomylilo... przeciez przestawia sie kierownice o jeden zabek w cento, jak ktos ma krzywo kiere...

Napisano
  • Autor

> cos Ci sie pomylilo... przeciez przestawia sie kierownice o jeden zabek w cento, jak ktos ma krzywo

> kiere...

hmmm... zgadza sie, ale wg mnie te zabki sa strasznie duze.... i nie jest to tak hop siup jak w VW czy Seatach

Napisano

> hmmm... zgadza sie, ale wg mnie te zabki sa strasznie duze.... i nie jest to tak hop siup jak w VW

> czy Seatach

nie wiem, jak jest Seatach, ale wieloklin jest i nakretka jest, bo trzyma kieorwnice na wieloklinie... ok.gif

Napisano
Ta kierownica jest wielka jak z Jelcza sick.gif wieloklin posiada ale głowy nie dam czy pasuje do CC
Napisano

> trzeba będzie wysłać kogoś na zwiady

Ciekawe kogo zlosnik.gif

Napisano

> uderz w stół, a nożyce się odezwą

Ty jeszcze nie w drodze do mnie?

Napisano
  • Autor

> Ty jeszcze nie w drodze do mnie?

Sprawdzicie to ??? ;>

Napisano
  • Autor

> my nie ale broker może tak

zlosnik.gif

Napisano

> my nie ale broker może tak

Trzeba było dzisiaj pisać smsa. Mialem troche czasu to moglbym to ogarnąc zlosnik.gif Sam byłem na zwiadach obadać jedną rzecz zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.