Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy wentylator chłodnicy CCS jest rozbieralny?

Featured Replies

Napisano
sciana.gifsciana.gifsciana.gif, zatarł się po zimie, czy ten silniczek da się rozebrać nasmarować w środku albo coś ? Wygląda mi na to że się nie da tego rozebrać, a jeśli się da to jak ? Albo może ma ktoś na szybko na sprzedaż śmigło z silniczkiem?
Napisano

> , zatarł się po zimie, czy ten silniczek da się rozebrać nasmarować w środku albo coś ? Wygląda

> mi na to że się nie da tego rozebrać, a jeśli się da to jak ? Albo może ma ktoś na szybko na

> sprzedaż śmigło z silniczkiem?

da, od przodu zdejmujemy smiglo, od tylu jest taka blaszka wciskana, ja demontujemy i wsio czysciimy. Czasm wystarczy tylko poklupac w oske i puszcza

Napisano
  • Autor

problem rozwiązany , popukałem w ośkę nawaliłem smarów i działa ok.gif no i w końcu udało mi się rozwiązać też problem przegrzewania, problemem był zapowietrzony układ. to mówiłem ja, można zamknąć temat zlosnik.gif

Napisano

To ja się podpinam. 900kowy da rade rozebrać? Mam ten sam problem. Jeśli udałoby się go uratować to parę groszy w kieszeni zlosnik.gif

Napisano

> To ja się podpinam. 900kowy da rade rozebrać? Mam ten sam problem. Jeśli udałoby się go uratować to

> parę groszy w kieszeni

Chłodnice w 900 i 1.1 są takie same wiec i wentylatory powinny być takie same.

Napisano

> Chłodnice w 900 i 1.1 są takie same wiec i wentylatory powinny być takie same.

Wlasnie porownałem sobie na allegro smile.gif Wszystko je takie same smile.gif Zdjalem śmigło, i ta blaszke z tyłu, ale nie moge tego rozebrać na czynniki pierwsze niewiem.gif Zalałem WD40, ale obawiam się, że to będzie tylko czasowe rozwiązanie i lepiej byłoby naładować tam smaru niewiem.gif Tylko jak to wszystko rozebrać? Ide kminić dalej zlosnik.gif Przy okazji wyczyściłem sobie cały ten stelaż z rdzy i go malnę od razu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Ja nawet nie ściągałem śmigła z silniczka, dałem odrdzewiacza , polałem olejem i hula jak się należy ok.gif

Napisano

> Ja nawet nie ściągałem śmigła z silniczka, dałem odrdzewiacza , polałem olejem i hula jak się

> należy

Ogarnąłem temat. Nasmarowałem wszystko, chodzi lekko ale jenak padło uzwojenie, bo po nagrzaniu silnika zakręciło śmigłem powoli o pół obrotu i padł bezpiecznik :/ Grzywcia ma ten sam problem u siebie, wpieliśmy inny wentek i śmiga zlosnik.gif

WIĘC! Jak ktoś ma na sprzedaż to chętnie kupię sam silniczek. Może być z 700ki zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.