Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto był wczoraj w Częstochowie się poświęcić :D

Featured Replies

Napisano

Tak z ciekawości bo jakoś żadnego nie widziałem yikes.gif

W tym roku msza trochę była przyćmiona przez uroczystości pogrzebowe ale cóż. I tak było miło smile.gif

Napisano

> Tak z ciekawości bo jakoś żadnego nie widziałem

> W tym roku msza trochę była przyćmiona przez uroczystości pogrzebowe ale cóż. I tak było miło

nie byłem , wczoraj zrobiłem swoje pierwsze kilometry od 8...10 lat na moto ....

Napisano

Ja byłem tam pierwszy raz:d wrażenia niesamowite:D:D Tyle motocykli nigdy nie widziałem;p były wszystkie modele motocykli jakie z fabryk wyszły:) Bardzo dobra organizacja. Za rok mam nadzieję że też się zjawię (ty razem z deseczką pod boczną nóżkę bo bez tego ciężko;p:)

Napisano

> Ja byłem tam pierwszy raz:d wrażenia niesamowite:D:D Tyle motocykli nigdy nie widziałem;p były

> wszystkie modele motocykli jakie z fabryk wyszły:) Bardzo dobra organizacja. Za rok mam

> nadzieję że też się zjawię (ty razem z deseczką pod boczną nóżkę bo bez tego ciężko;p:)

Hehe, ja sobie przygotowalem ale zapomnialem wziac 270751858-jezyk.gif

Napisano

Deseczka dobra rzecz smile.gif Ale pogoda nam cudnie dopisała smile.gif

Napisano

> Deseczka dobra rzecz Ale pogoda nam cudnie dopisała

Pogoda aż za dobra;p;p stałem twarzą do ołtarza. Mam lewą rękę opaloną a prawa blada:D A na twarzy mam owalną opaleniznę od kasku;p

Napisano

Byłem ale chyba po raz ostatni.

Straszny motłoch się zrobił zarówno na miejscu jak i na trasie.

Nie dość, że niektórzy grubo przeginają - guma, wyprzedzanie z prędkością grubo ponad 2 złote to jeszcze jazda grup całą szerokością 2 pasów z przelotową 120 strasznie mnie irytowała.

Napisano

> Byłem ale chyba po raz ostatni.

> Straszny motłoch się zrobił zarówno na miejscu jak i na trasie.

> Nie dość, że niektórzy grubo przeginają - guma, wyprzedzanie z prędkością grubo ponad 2 złote to

> jeszcze jazda grup całą szerokością 2 pasów z przelotową 120 strasznie mnie irytowała.

Potwierdzam .. nie lubie takiego spedu .. bylem w Czestochowie przy okazji ... i wiem juz ze slusznie robie nie jezdzac na takie imprezy.

Bardzo czesto pozostaje wstyd przed ludzmi.

Napisano

Byłem ze dwa lata temu i wpadłem też w tym, tak z ciekawości...

Widac nieco postęp w organizacji, próbe uporzadkowania calej tej motowiary, ale taka prozaiczna rzecz jak kosze.... a raczej ich brak, ludzie reklamówki na krzakach rozwieszają by smieci miec gdzie rzucać... ech, proste a jednak...

No i faktycznie... te grupy dojeżdzających blokujących oba pasy, masakra coś takiego wyprzedzić, i o wypadek nie trudno w takiej sytuacji, przeciskasz sie jak piskosz pozycja po pozycji upewniając sie że koles obok Cie widzi i nie machnie koniem w bok. Ale cóż... co by nie było... lewa w górze wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bylem pierwszy raz.

a nie zarzuciła Ci się w oczy Centomania wypakowana kurtkami pod sam dach zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Ja byłem tam pierwszy raz:d wrażenia niesamowite:D:D Tyle motocykli nigdy nie widziałem;p były

> wszystkie modele motocykli jakie z fabryk wyszły:) Bardzo dobra organizacja. Za rok mam

> nadzieję że też się zjawię (ty razem z deseczką pod boczną nóżkę bo bez tego ciężko;p:)

Ja za rok zamierzam już na 2oo jechać zeby.GIF Wrażenia super smile.gif W sumie to byliśmy samochodem bo mojej mulher.gif nie złożyli motocykla ( części nie doleciały przez pył wulkaniczny ). Ale i tak było fajnie zeby.GIF Powrót Fiatem SC w kolumnie ...... miny kierowców bezcenne hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> a nie zarzuciła Ci się w oczy Centomania wypakowana kurtkami pod sam dach

Heh, tam ciezko bylo cokolwiek i kogokolwiek dostrzec.

BTW: Ktos wie ile ludu bylo?

No i ja za rok tez raczej nie pojade. Teraz w sumie bylem przejazdem w drodze do siostry, ktora mieszka pod Cz-wa.

Napisano
  • Autor

> Heh, tam ciezko bylo cokolwiek i kogokolwiek dostrzec.

> BTW: Ktos wie ile ludu bylo?

> No i ja za rok tez raczej nie pojade. Teraz w sumie bylem przejazdem w drodze do siostry, ktora

> mieszka pod Cz-wa.

Oj ludu co niemiara fakt zeby.GIF Jak oborbie zdjęcia .... a trochę ich narobiłem to zarzucę galerię ..... ale widok z tarasu na Jasnej Górze bezcenny...wszędzie morze motocykli zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.