Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przyciemnianie szyb PII - 5d

Featured Replies

Napisano

Witam.

W wyszukiwarce nic mi sie nie udalo na ten temat... Mowa o przyciemnianiu za pomocą folii we wlasnym zakresie, czy ktos wykonywal taki zabieg. Kiedys kiedys robilo sie to w maluszku dwa razy wraz z wyciaganiem szyb. Wyszlo calkiem ladnie tylko ze po 2-3 sezonach te folie zmienialy odcien i blakły... Jak wyglada sprawa z wyciagnięciem szyb z tylnych drzwi z PII - czy jest duzo rozbierania i wogole ? Jakies sugestie co do folii ?

Pozdrawiam

Napisano

Może by tak oddać do zakładu za 400-450zł zrobią profi robotę folią która nie blaknie hmm.gif

Napisano

> Może by tak oddać do zakładu za 400-450zł zrobią profi robotę folią która nie blaknie

nie prawda mój brat robił w zakładzie ja po nim 3miesiące sam sobie u siebie zrobiłem po 3-4 latach on ma o wiele bardziej wyblakły odcien niż ja

Napisano

> Witam.

<************>

folia robi się jasna przede wszystkim od płynu do szyb taką przyciemniona szybe myje sie mikrofibra z woda waytogo.gif

Napisano

> folia robi się jasna przede wszystkim od płynu do szyb taką przyciemniona szybe myje sie mikrofibra

> z woda

tutaj też się nie zgodzę ...skoro to wina płynu jak mówisz to dlaczego umnie szyba tylna i tylna prawa jest jaśniejsza od tylnej lewej-samochód u mnie stoi pod chmurką i w 90% słnce się opiera na tych 2ch szybach...więc sory ale uważam że płyn nie wiele tu "rozjaśnia"

Napisano

> tutaj też się nie zgodzę ...skoro to wina płynu jak mówisz to dlaczego umnie szyba tylna i tylna

> prawa jest jaśniejsza od tylnej lewej-samochód u mnie stoi pod chmurką i w 90% słnce się

> opiera na tych 2ch szybach...więc sory ale uważam że płyn nie wiele tu "rozjaśnia"

mam ciemne szyby w czwartym aucie z kolei i tylko w tym 1 folia mi wyblakła ponieważ jeszcze wtedy myłem płynem do szyb w kolejnych jak przyciemnilem tak jest czarna z garażu nie korzystam auto stoi na słoncu o ile świeci hehe smile.gif zawsze możesz zrobić doświadczenie wrzuć kawałek foli do płynu zobaczysz kto ma racje smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.