Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż zamka klapy przedniej

Featured Replies

Napisano

Siema. Mam problem , musze zdemontować zamek maski i nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać, i czy musze go później "wyregulować" czy po prostu przykręcić w miejsce z którego go wykręciłem.

Napisano

> Siema. Mam problem , musze zdemontować zamek maski i nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać, i

> czy musze go później "wyregulować" czy po prostu przykręcić w miejsce z którego go wykręciłem.

skoro po otwarciu maski nie widzisz 3 śrub na klucz 13 to lepiej tego nie odkręcaj sciana.gif

Napisano
  • Autor

> skoro po otwarciu maski nie widzisz 3 śrub na klucz 13 to lepiej tego nie odkręcaj

widze ale pytam czy to się jakoś reguluje czy przykręca "tak po prostu".. nie jestem jakimś laikiem ale wole zapytać więc daruj sobie : sciana.gif

Napisano

> widze ale pytam czy to się jakoś reguluje czy przykręca "tak po prostu".. nie jestem jakimś laikiem

> ale wole zapytać więc daruj sobie :

odkręcasz i przykręcasz. Regulujesz górny trzpień

Napisano
  • Autor

> odkręcasz i przykręcasz. Regulujesz górny trzpień

dzięki o takie coś chodziło 20.GIF

Napisano

> skoro po otwarciu maski nie widzisz 3 śrub na klucz 13 to lepiej tego nie odkręcaj

No to nie odkręci, bo tam są trzy śruby na klucz 10 zlosnik.gif.

Odkręcasz atrapę (dwie śrubeczki), patrzysz między chłodnicę, a pas przedni i wypatrujesz "węzełka" z linki otwierania maski - ściągasz go z zaczepu. Odkręcasz trzy śrubki na klucz 10, potem wpychasz bliższą silnikowi część zamka do dołu i otworem jaki pozostał po atrapie wyciągasz zamek. Potem jeszcze trzeba odczepić pancerz linki od zamka.

Good luck, roboty na 4 minuty.

Napisano
  • Autor

> No to nie odkręci, bo tam są trzy śruby na klucz 10 .

> Odkręcasz atrapę (dwie śrubeczki), patrzysz między chłodnicę, a pas przedni i wypatrujesz "węzełka"

> z linki otwierania maski - ściągasz go z zaczepu. Odkręcasz trzy śrubki na klucz 10, potem

> wpychasz bliższą silnikowi część zamka do dołu i otworem jaki pozostał po atrapie wyciągasz

> zamek. Potem jeszcze trzeba odczepić pancerz linki od zamka.

> Good luck, roboty na 4 minuty.

Dziś już zostało to zrobione. Dokładnie tak zrobiłem że odkręciłem atrapke i miałem zamek na wierzchu. Oczywiście kluczyk 10 nie 13. Niestety nie było by zbyt pieknie jakbym przy okazji nie uderzył zamkiem chłodnicy sciana.gif z fartem nie cieknie. Zamek wyczysciłem rozpuszczalnikiem i pędzelkiem a syfu na nim było że łooo matko biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.