Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lakier na zaprawki

Featured Replies

Napisano

Witam

Wiadomo po zimie wyskoczy pare drobnostek ktore trzeba za wczasu zrobic potrzebuje lakier zaprawkowy do mojeje a3 kod Lz5k czy dostane takie cosik w ASO chodzi mi o nie wielka ilosc zeby.GIF ile takie cos w ASo moze kosztowac jesli w ogole dostane takie cos zeby.GIF

Napisano

Nie wiem czy w ASO raczej podjedz do mieszalni lakierów samochodowych sprzedają zestawy zaprawkowe i dobiorą Ci pod lakier.

Oczywiście zaprawki i tak nigdy nie będą idealne wink.gif

Napisano

Nie ma sensu jeździć do aso z takimi pierdołami....podjedź do najbliższej mieszalni dobrej firmy i weź setkę lakieru cena to średnio 15zł.

Wiadomo że jeżeli masz na aucie metalik to zaprawki będą w "macie"...ale na niewielkich uszkodzeniach to nie problem.

Napisano

> Witam

> Wiadomo po zimie wyskoczy pare drobnostek ktore trzeba za wczasu zrobic potrzebuje lakier

> zaprawkowy do mojeje a3 kod Lz5k czy dostane takie cosik w ASO chodzi mi o nie wielka ilosc

> ile takie cos w ASo moze kosztowac jesli w ogole dostane takie cos

w ASO dostatniesz lakier kolorowy i bezbarwny w komplecie cena to chyba cos kolo 45 zl za dwa pojemniczki takie jak lakier do paznokci , jak chcesz to w poniedziałek moge sprawdzic dokladnie cene

Napisano
  • Autor

> w ASO dostatniesz lakier kolorowy i bezbarwny w komplecie cena to chyba cos kolo 45 zl za dwa

> pojemniczki takie jak lakier do paznokci , jak chcesz to w poniedziałek moge sprawdzic

> dokladnie cene

jelsio moglbys to bardzo bym prosil zeby.GIF

pisalem o aso bo wiem ze tam dobiora po kodzie i bedzie to kod lakieru ktory jesy uzywany do produkcji itpo a nie dobierany na oko bo bylem u nas w zeszlym roku dobierac lakier i mimo podania kodu dobrali dupiaty zeby.GIF

Napisano

> jelsio moglbys to bardzo bym prosil

> pisalem o aso bo wiem ze tam dobiora po kodzie i bedzie to kod lakieru ktory jesy uzywany do

> produkcji itpo a nie dobierany na oko bo bylem u nas w zeszlym roku dobierac lakier i mimo

> podania kodu dobrali dupiaty

ok sprawdze . kod lakieru LZ5K tak ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.