Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bierze duzo benzyny gdy jezdze na gazie

Featured Replies

Napisano

zamiscilem pytanie na kaciku gazownikow, ale poniewaz mam bravke zapytam tez tutaj

witam, mam taki maly dylemat

otoz praktycznie jezdze non stop na LPG ,ale dobija mnie zuzycie paliwa ..... co sie dzieje ?? ostatnio zatankowalem ok 20 litrow benzyny (na wskazniku bylo polowa baku) , przejechalem ok 300km na gazie i zaczyna mi sie swiecic rezerwa benzyny

co jest grane??dodam ze prawidlowo dziala przelacznik , przynajmniej tak mi sie zdaje bo gdy wylaczam gaz tro slysze zmiane , podczas zalaczania czyli 2000obrotow tez czuje ze przechodzi na gaz , w takim razie skad taki pobor benzyny?? czuje sie jakbym zamiast na gazie jezdzil na benzynie ... pomocy co jest grane?

czy mozliwa jest taka sytuacja?? co moze to powodowac?? popsuty wskaznik paliwa czy co ?? nerwi mnie to , poniewaz jezdze na gazie a beznyny ubywa duuuuzooo.... nie wiem co jest grane frown.gif

Napisano

sprawdz filtr paliwa pod autem czy nie zardzewial i nie dziurawy...

Napisano
  • Autor

ech ja jednak ciagle mam nadzieje ze to zpesuty wskaznik poziomu paliwa frown.gif

ale jeśli juz bedzie to możliwosc wymieniona przec Patre i innych z gazowego kacika czyli wtryskiwacze to jak to mowia grecy POSO KOSTI?? czyli ile taka zabawa kosztuje??

dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Napisano

znajomy miał taką sytuacje że jechał na gazie a brało paliwo i wyszło że to jakaś kostka i baardzo żadko się to zdarza smile.gif)

płacił 30 zł za kostkę u swojego gazownika smile.gif)

Napisano
  • Autor

no zobaczymy , ten tydzien jeszcze przejezdze i zwroce szczegolna uwage na wskazania kontrolki poziomu paliwa i zuzycie gazu.... moze to byl jednorazowy wyskok , tak czy siak jutro tankuje i ruszam w trase ,po 300km bede wiedzial co i jak ... jesli sie okaze ze cos nadal jest zle to jade do gazownikow i niech sprawdzaja , gwarancja jest zlosnik.gif

dziekuje za odpowiedzi i pomoc smile.gif pozdrawiam

Napisano

załóż sobie przekaźnik odcinający pompę to będziesz wiedział czy to wina gazu czy dziura w zbiorniku. A odcięcie pompy się zawsze przyda... koszt 10 zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.