Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektryczna szyba CC SX

Featured Replies

Napisano

U mojej serce.gif w CC SX nie otwiera się elektryczna szyba z prawej strony. Słychać, że coś się dzieje ale szyba się nie opuszcza. Dzisiaj zdjąłem tapicerkę z prawego boczku. Z wiązki wystają dwa przewody do CZ duża kostka prądowa do silniczka szybek i dwie mniejsze (jedna 2 pin, druga 3 pin) i te dwie mniejsze były zawinięte w piankę i do niczego nie podłączone. Czemu one służą? Dodam, że po naciśnięciu przycisku czuć, że silniczek dostaje prund ale chyba tylko na chwilkę. Jakieś krańcówki czy coś?

Napisano

najlepiej to zmierz czy prąd podawany jest stale po wciśnięciu przycisku, bo może być tak że przycisk sobie zastrajkował

Napisano
  • Autor

> najlepiej to zmierz czy prąd podawany jest stale po wciśnięciu przycisku, bo może być tak że

> przycisk sobie zastrajkował

Ale jakby w normalnych warunkach prąd popłynął chociaż chwilkę to szybka by się ciut ruszyła nie? A tutaj czuć jak się dotyka silniczka, że sobie drgnie ale szyba ni chu chu.

Napisano

> Ale jakby w normalnych warunkach prąd popłynął chociaż chwilkę to szybka by się ciut ruszyła nie? A

> tutaj czuć jak się dotyka silniczka, że sobie drgnie ale szyba ni chu chu.

moze zblokowalo silniczek jakas prowadnica albo linka sie zle zawinela

Napisano

te Dwie kostki sa do fabrycznego centralnego zamka. kostka 2pin - to do czesci slave zamka, akostka 3 pinowa do czesci master zamka.

silniczek szyb moze dostawac zasilanie, ale widac albo jest zblokowany albo potrzebuje wiecej pradu, zeby sie ruszyc...

to ona w wersji SX nie ma centralnego zamka?

Napisano
  • Autor

> te Dwie kostki sa do fabrycznego centralnego zamka. kostka 2pin - to do czesci slave zamka, akostka

> 3 pinowa do czesci master zamka.

> silniczek szyb moze dostawac zasilanie, ale widac albo jest zblokowany albo potrzebuje wiecej

> pradu, zeby sie ruszyc...

> to ona w wersji SX nie ma centralnego zamka?

Ma ale właśnie się dowiedziałem, że dokładany smile.gif

Napisano

> Ma ale właśnie się dowiedziałem, że dokładany

to ladna ciapa go montowala...

mozna bylo podpiac pod fabryczna instalacje.

a silnik szyb podlacz na krotko, albo wyjmij z drzwi i podlacz do wtyczki z drugich drzwi.

Napisano
  • Autor

> to ladna ciapa go montowala...

> mozna bylo podpiac pod fabryczna instalacje.

> a silnik szyb podlacz na krotko, albo wyjmij z drzwi i podlacz do wtyczki z drugich drzwi.

Jem i idę działać smile.gif

Napisano
  • Autor

Znalazłem winowajcę. Przełącznik prawej szyby. Upaliły się styki "w dół" więc ktoś obrócił kostkę, pewnie, żeby właścicielka nie została gdzieś z otwartą szybą. I klikanie w dół powodowało kręcenie silniczka w górę a naciskanie w górę nie przynosiło efektu. Czyszczę i idę sprawdzić smile.gif

Napisano

widzisz, a jednak przycisk, nie wiem czy czyszczenie Ci pomoże coś

Napisano
  • Autor

> widzisz, a jednak przycisk, nie wiem czy czyszczenie Ci pomoże coś

Niby działa. Zostawiłem odwrócone, żeby w razie czego znów padło opuszczanie. Przyszłościowo pewnie będzie trzeba poszukać przycisku.

Napisano

jedź do aso i kup nówki sztuki, bo one lubią się palić. Broker już raz wymieniał. W najgorszym wypadku możesz zamontować jakieś inne, nie koniecznie seryjne

Napisano
  • Autor

> jedź do aso i kup nówki sztuki, bo one lubią się palić. Broker już raz wymieniał. W najgorszym

> wypadku możesz zamontować jakieś inne, nie koniecznie seryjne

Brać krzesełko do ASO jak zapytam o cenę? Ostatnio nie miałem na czym usiąść jak zapytałem o cenę śrub do CCS, do alu screwy.gif

Napisano

> Brać krzesełko do ASO jak zapytam o cenę? Ostatnio nie miałem na czym usiąść jak zapytałem o cenę

> śrub do CCS, do alu

Produkt wyczerpany bez możliwości zastąpienia

Napisano

> jedź do aso i kup nówki sztuki, bo one lubią się palić. Broker już raz wymieniał. W najgorszym

> wypadku możesz zamontować jakieś inne, nie koniecznie seryjne

jeden moj slabo kontaktowal, az wzialem, rozebralem i odczyscilem wszystkie okopcone styki i juz ze 2 lata dziala smile.gifok.gif

Napisano

słabo kontaktować, a nie kontaktować wcale to różnica.

Napisano
  • Autor

> słabo kontaktować, a nie kontaktować wcale to różnica.

No tu aż węgiel zeskrobałem smile.gif póki co działa. Zobaczymy jak długo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.