Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ściągacz do sworzni kulistych?

Featured Replies

Napisano

W F'ce do rozpinania końcówek drążków oraz sworzni wahacza używałem takiego modelu . Kupiony w przysłowiowym żelaźniaku na rogu ulicy za takie same pieniądze. W przypadku sworzni wahaczy konieczne było lekkie podszlifowanie tego ściągacza.

Napisano

Ja musze powiedzieć ze jak dla mnie najlepiej sprawdził się taki rodzaj widelca który wbija się w sworzeń. Jak jest dostatecznie wbity wystarczy nacisnąć i robi:)

Napisano

> Ja musze powiedzieć ze jak dla mnie najlepiej sprawdził się taki rodzaj widelca który wbija się w

> sworzeń. Jak jest dostatecznie wbity wystarczy nacisnąć i robi:)

Ale tylko do demontazu uszkodzonej koncowki lub sworznia. W przypadku demontazu nieniszczacego, konieczny jest sciagacz.

waldi_wl: sciagacz z podlinkowania powinien spelnic Twoje oczekiwania.

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli chodzi o sworzeń wahacza mam opracowaną technikę hehe.gif tzn między gwint a półoś delikatnie wbijam przecinak później odkręcam nakrętke sworznia ,gdy zacznie wychodzić poza gwint zaczyna przeć na sworzeń i ten po paru obrotach puszcza aż miło ok.gif Dodam że metoda ta wydaje mi się nieinwazyjna i bezpieczna 893goodvibes.gif

Napisano

> Jeśli chodzi o sworzeń wahacza mam opracowaną technikę tzn między gwint a półoś delikatnie wbijam

> przecinak później odkręcam nakrętke sworznia ,gdy zacznie wychodzić poza gwint zaczyna przeć

> na sworzeń i ten po paru obrotach puszcza aż miło Dodam że metoda ta wydaje mi się

> nieinwazyjna i bezpieczna

mozesz jakos zilustrowac bo ciezko mi sobie to wyobrazic.

Napisano

Moj wyglada tak jak w zalaczniku, tu podczas akcji rozpinania wahacza.

Alledrogo, cena 90PLN 3 lata temu. Polecam.

To byl drugi zakup, pierwszy chwile wczesniej kosztowal mnie 25PLN i poddal sie na pierwszej koncowce drazka.

post-40212-1435250785598_thumb.jpg

Napisano

Ciężko będzie z fotami bo rzadko tam zaglądam i aparat na serwisie no.gif więcej wyobraźni smile.gif

Napisano

> Ciężko będzie z fotami bo rzadko tam zaglądam i aparat na serwisie więcej wyobraźni

no wlasnie probuje sobie to wyobrazic i jakos mi guma od przegubu przeszkadza confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.