Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lekkie opóźnienie gazu

Featured Replies

Napisano

Gdy autem jadę bez wciśniętego gazu i gwałtownie go wcisnę, to czuć takie lekkie opóźnienie i dopiero ciągnie. Na LPG czuć to bardziej. Później auto dobrze nabiera prędkości i bez problemów wchodzi w wyższe obroty. Filtry w miarę nowe, świece ngk i mają na liczniku z 3-4 tys. Przepustnica czyszczona za pomocą "psikacza" bez wyciągania jej..

Napisano

Ja mam to samo. Ale wydaje mi sie ze ten typ tak ma.Ogolnie fiata troszke pozniej reagula na gaz.Moze ze wzgledu na to iz pedał gazu jest na czujnik a nie na linke jak w innych autach. Po przesiadce z LANOSA na Stilo poczatkowo mialem wlasnie problemy z wyczuciem gazu. Ale to kwestia przyzwyczajenia.

Napisano
  • Autor

Tylko u mnie wpierw jest takie "pyrknięcie" i dopiero idzie. Zauważyłem patrząc z góry na obudowę filtra powietrza, że widać szczelinę i przez nią pomarańczowy bok filtra. Tak jakby dobrze nie było dociśnięte, ale szparka jest mała. Tak ma być ?

Napisano

Mam to samo.

Najlepsze jest to, że jest dość nieregularne. Raz opóźni mi się na tyle, że puszczone sprzęgło gasi silnik, a czasem działa niemal od razu i jest gwałtowne ruszenie.

Paranoja jakaś.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.