Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolne obroty co chwila nie równe....

Featured Replies

Napisano

Witam Serdecznie potrzbuje porady odnosnie pracy silnika w moim Punciaku wygląda to tak ze silnik na wolnych obrotach pracuje równo ale co jakieś 10 sekund ma zawachanie i nagły spadek obrotów po chwili znowu wraca i pracuje równo i tak przez cały czas, dzieje się to na rozgrzanym silniku tzn jak juz wyłączy się ssanie, nie ma znaczenia czy na lpg czy na benynie Punto 1.2 75km ELX Dodam ze jak zapalam ciepłego włocha to zanim zacznie równo pracować silnik nie zbyt równo i chetnie zaczyna pracować trwa to przez czas uruchamiania póżniej juz jest ok. Dziękuje i proszę o podpowied... (krokowiec i przepustnica juz wyczyszczone. Patent z odłanczaniem klemy stosowałem) nic to nie dało niewiem.gif

Napisano

Odłącz aku, po kilku minutach podłącz ponownie. Odpal silnik tylko na benie (bez przełączania na gaz) i napisz czy nastąpiła zmiana na lepsze.

Napisano
  • Autor

> Odłącz aku, po kilku minutach podłącz ponownie. Odpal silnik tylko na benie (bez przełączania na

> gaz) i napisz czy nastąpiła zmiana na lepsze.

Kleme odłaczyłem na całą noc, rano odpaliłem na benzynie i tak przejechał 12 kilosków, choc juz po 5 wiedziałem ze nic to nie pomogło bo wolne obroty nadal maja chwile słabosci. Po ty zabiegu mineły 3 tygodnie wolne obroty jak i odpalane nadal wpedzaja mnie w stres sciana.gif

Napisano

Masz euroscana? Warto odczytać kody błędów jeżeli nie będą zapisane można podejrzeć parametry czujników w czasie pracy silnika i wykonać test element ów wykonawczych.

Uzupełnij profil wtedy łatwiej będzie można pomóc - może niedaleko mieszka ktoś kto może podłączyć kropka pod kompa.

Napisano

Świece, filtry, przewody hmm.gif

Napisano

> Odłącz aku, po kilku minutach podłącz ponownie. Odpal silnik tylko na benie (bez przełączania na

> gaz) i napisz czy nastąpiła zmiana na lepsze.

jeśli nastąpiła to być może tak jak kiedyś u mnie emulacja sondy lambda była źle ustawiona.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.