Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skradziono kolekcjonerskiego 126p

Featured Replies

Napisano

Na prośbę znajomego wklejam:

Do koneserów polskiej motoryzacji!

Szanowni Panowie chciałem się do was zwrócić z prośbą o pomoc, czujność

i monitoring naszego środowiska. Otóż w dniach pomiędzy 22 a 29 kwietnia

2010 skradziono mi Fiata 126p z murowanego garażu w Katowicach z ulicy

Żeliwnej. Samochód jest rarytasem dla kolekcjonera. Auto nie było nigdy

zarejestrowane, pochodzi z roku 1990, nadwozie jest koloru białego bez

uszkodzeń, zadrapań czy rys. Fiat ma oryginalny przebieg 700km, wnętrze

było w fabrycznej foli łącznie z siedzeniem kierowcy. Skradzione auto

nie posiada faktury zakupu ani innych dokumentów gdyż posiadam je ja,

łącznie z oryginalnym akumulatorem.

NUMER NADWOZIA: SUF126A00*09747686

Przewidziana nagroda pieniężna dla osoby która wskaże miejsce ukrycia

samochodu.

Jeśli jest możliwość, proszę moderatorów o podwieszenie.

Jeśli ktoś widział/słyszał cokolwiek o ww pojeździe czekam na informację.

Napisano

kto wie czy to nie była kradzież na zlecenie.

Mi rok temu tez gwizdneli malucha i kolega się śmiał kto maluchy teraz kradnie. Okazało się ze mojego to jakieś młode szczyle gwizdneli,ale spod bloku, a nie zamknietego w garazu rarytasa

Napisano
  • Autor

> kto wie czy to nie była kradzież na zlecenie.

> Mi rok temu tez gwizdneli malucha i kolega się śmiał kto maluchy teraz kradnie. Okazało się ze

> mojego to jakieś młode szczyle gwizdneli,ale spod bloku, a nie zamknietego w garazu rarytasa

Na 99% na zlecenie...

Napisano

> kolega się śmiał kto maluchy teraz kradnie.

Uświadom kolegę że maluszek jest jednym z najczęściej kradzionych aut...

tylko że nie kradną go złodzieje tylko gówniaże żeby sobie pojeździć i porzucić gdzieś auto ...

OT

niestety też miałem próbę kradzierzy maluszka slinka.gif raz gwizdnęli koła późnie ktoś chciał auto ale połamali kolumnę kierownicy 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Uświadom kolegę że maluszek jest jednym z najczęściej kradzionych aut...

> tylko że nie kradną go złodzieje tylko gówniaże żeby sobie pojeździć i porzucić gdzieś auto ...

> OT

> niestety też miałem próbę kradzierzy maluszka raz gwizdnęli koła późnie ktoś chciał auto ale

> połamali kolumnę kierownicy

Kolego, samochód był suchy (bez paliwa) i bez akumulatora - słowem, nie było fizycznie możliwości uruchomienia go. Stał pod płachtą w garażu zamkniętym na 3 zamki i 2 kłódki. Opcja kradzieży przez gówniarzy odpada całkowicie.

Napisano

> Kolego, samochód był suchy (bez paliwa) i bez akumulatora - słowem, nie było fizycznie możliwości

> uruchomienia go. Stał pod płachtą w garażu zamkniętym na 3 zamki i 2 kłódki. Opcja kradzieży

> przez gówniarzy odpada całkowicie.

W takim razie ukradł go ktoś kto już był u Ciebie, widział ten samochód. Jakiś znajomy? Często się nim chwaliłeś?

Napisano

nie trzeba sie chwalic ktos cos przez kogos widział słyszał i się zainteresował i przygotował w takim razie jak bez paliwa i akusia był. By auto ukraś nie trzeba nim odjechac, można wywieźc, zwłaszcza ze malacz mały i lekki

Napisano

> Kolego, samochód był suchy (bez paliwa) i bez akumulatora - słowem, nie było fizycznie możliwości

> uruchomienia go. Stał pod płachtą w garażu zamkniętym na 3 zamki i 2 kłódki. Opcja kradzieży

> przez gówniarzy odpada całkowicie.

Poszedł na lawecie, za granice kraju. Teraz kolekcjonerzy z zagranicy (niemcy, holandia, francja) szukają maluszków, df-ów, polonezów i prawdopodobnie ten maluch już nie jest w polsce.

Napisano

> Poszedł na lawecie, za granice kraju. Teraz kolekcjonerzy z zagranicy (niemcy, holandia, francja)

> szukają maluszków, df-ów, polonezów i prawdopodobnie ten maluch już nie jest w polsce.

wystarczy sprawdzić ceny maluszków na giełdach w innych krajach.

Ja czasami przeglądam autotrader i jak pojawia się maluch, to kosztuje minim 1500GBP, a widziałem już auta za 3000GBP.

jakiś tekst

Napisano

> wystarczy sprawdzić ceny maluszków na giełdach w innych krajach.

> Ja czasami przeglądam autotrader i jak pojawia się maluch, to kosztuje minim 1500GBP, a widziałem

> już auta za 3000GBP.

> jakiś tekst

Ja tez na to wpadlem.

Bede cos duzego gabarytowo przywozil do Polski w grudniu. Dlatego stwierdzilem ze przywioze spowrotem na lawecie jakiegos 126 na sprzedaz (zamiast przyczepki towarowej moge to cos przewiesc na lawecie do polski i bede pusty w drodze powrotnej). Zanjomy mi juz szuka jakiegos klasyka w dobrym stanie.

A tak na powaznie to ogloszenie za 1550 jest od polaka. Zamazal rejestracje ale zostawil naklejke z numerem rejestracyjnym na szybie zlosnik.gif

Napisano

> A tak na powaznie to ogloszenie za 1550 jest od polaka. Zamazal rejestracje ale zostawil naklejke z

> numerem rejestracyjnym na szybie

W ogloszeniu jest napisane, ze auto na polskich blachach biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.